Makaleler
1
Bu ülkede, bu muhalefet ile çok ilerleyemeyiz. Önce AKP sonra muhalefet temizlenmeli. Şaka gibi 90 milyon nüfuslu ülkede 1 tane düzgün siyasi parti yok. Bu yasa teklifi CHP yüzünden iptal olursa, ben iktidar adına CHP'ye oy vereceğimden şüpheliyim.

Ölen çocuğun haberi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamamak için çaba sarfetmek gerek. Ben yurtdışında yaşayan birisi olarak sokaka hiç hayvan görmüyorum. Çatır çatır öldürüyorlar, öldürülmelerini istemiyorum ya da bundan zevk almıyorum ama bu kadar adam bunu yapıyorsa bir bildikleri var ki yapıyorlar. Sokaklar güvenli, tertemiz. Ne insan kanı ne hayvan dışkısı değmiyor kaldırımlara. Bizim milletin acitasyonu cidden kendilerini kahredici boyutta. Köpekler itlaf edilirse başımıza taş yağarmış. Bunu diyen zihniyet ile İzmir depremini zinaya bağlayan bağnazlar arasında zerre fark yok, ikisi de leyla gibi yaşıyor IQ vasatın altı.

Kaldı ki çok can yaşatmak isteyen köpeklere ayrılan bütçe ile SMA hastalarına ödenek ayırabilir. Nice analar sabahlara kadar uyumuyor ki yavrularının delik boğazından içeri suni gıda akıtabilsin. Ama yok, onlar bunun yerine illa mama lobisine, Erkin'e milyarlarca dolarlık havuzu akıtacaklar. İthal - Yerli mama markaları da siyasilerle beraber sözde hayvan hakları derneklerine ayırdıkları ödeneklerle, danışıklı dövüşlerle Türk Halkının evlat - kardeş - anne - baba acısı çekmesine yaltaklık ediyorlar. Yazıklar olsun. Bu meselenin bu kadar uzaması bile bizim sağ sol ayırt etmeksizin ne kadar eğitimsiz ve bağnaz olduğumuzu gösterir.

Tabii ki kimseyi suclama gibi bir niyetim yok. Ortada cok buyuk yanlislar var, cok buyuk suclular falan var ama burada kiz da cok masum gelmedi bana. Kimseyi savunma veya suclama niyetim yok da dusuncem bu yonde.
On yaşındaki bir çocuğun korkudan arkasına bakmadan koşması doğal değil mi?

Tabii ki kimseyi suclama gibi bir niyetim yok. Ortada cok buyuk yanlislar var, cok buyuk suclular falan var ama burada kiz da cok masum gelmedi bana. Kimseyi savunma veya suclama niyetim yok da dusuncem bu yonde.
Sonuç olarak o tır şoförü o kızı ezmek istemezdi kaç tonluk araç... O küçük kız köpekten kaçma korkusuna yola atlamak istemezdi. Çok fazla yorum ve çok fazla ihtimal var. Ortada giden bir can var. Bu can yüzünden sokak hayvanları katledilsin diyen bir kitle var. Kurunun yanında yaşın da yandığı sokak hayvanları var. Bazı şeyler yoruma çok açık. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseye birinin evladının canını alacak bir acı vermesin. Olay zaten bir noktada adaletten daha çok bu rezil yönetim ve bu yönetimin karşısındaki rezalet muhalefet. Siyasetten bağımsız gerçekten yönetim çok kötü. Bazı şeylerin acilen değişmesi lazım.

Sonuç olarak o tır şoförü o kızı ezmek istemezdi kaç tonluk araç...

Sofor isteyerek yapdi demedim ki. Ha kaza onlenebilir miydi? Onlenebilirdi. Ancak tabii ki ortada suclu aramak sacma.

O küçük kız köpekten kaçma korkusuna yola atlamak istemezdi

Kiz bos arsadan cikiyor. Eger kovalamaca icerisinde tarlaya girdiyse veya kopege mama verme niyetindeyse falan tamam da kiz tarlada ne yapiyordu bilemiyorum. Bazi cocuklar (genelde erkekler) tarlalara girip kopekleri falan tasliyorlar. Bu da oyle yaptiysa kopegin kovalamasi normal. Ha kopegin orada yasamasi normal mi? Hayir degil.

@Hans kaza onlenebilirdi dedim diye begenme atiyorsun. Sebep? Senin fikrinin disinda olan bir yorumu onceden yaptim da hincini bu yorumdan mi cikardin?

Ortada giden bir can var. Bu can yüzünden sokak hayvanları katledilsin diyen bir kitle var. Kurunun yanında yaşın da yandığı sokak hayvanları var. Bazı şeyler yoruma çok açık. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseye birinin evladının canını alacak bir acı vermesin. Olay zaten bir noktada adaletten daha çok bu rezil yönetim ve bu yönetimin karşısındaki rezalet muhalefet. Siyasetten bağımsız gerçekten yönetim çok kötü. Bazı şeylerin acilen değişmesi lazım.

Gerisinin benim dediklerimle alakasi yok zaten. Benim de dusundugum, savundugum seyler.

On yaşındaki bir çocuğun korkudan arkasına bakmadan koşması doğal değil mi?

Dogal. Dogal demedim ki.

Bunu yapmaları asla kabul edilemez. Terbiyesizlik, hadsizlik. Canı yanan bir babaya böyle saygısızlık yapılmaz. Özgür Özel orada olsa eminim o babanın yarasını iyileştirmek için her yolu denerdi. Bu gibi olaylar her partide yaşanır çünkü içlerinde doğru adam yok. Erdoğan, mesela milletvekilleri lüks ve şatafatlı bir hayat yaşıyor. İçlerindeki kişiler, Erdoğan'ı bitiriyor. Erdoğan'a kesinlikle ülkenin çok iyi bir şekilde ilerlediğini söylüyorlar, ancak aslında onu kandırıyorlar. Diğer partide yaşanan olayda Sinan Oğan öne çıktı Zafer Parti!sine girerek. Plan dedi, o dedi, bu dedi derken Erdoğan'ın yanına girdi ve Ümit Özdağ'ı sattı gibi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör: