Anlamamak için çaba sarfetmek gerek. Ben yurtdışında yaşayan birisi olarak sokaka hiç hayvan görmüyorum. Çatır çatır öldürüyorlar, öldürülmelerini istemiyorum ya da bundan zevk almıyorum ama bu kadar adam bunu yapıyorsa bir bildikleri var ki yapıyorlar. Sokaklar güvenli, tertemiz. Ne insan kanı ne hayvan dışkısı değmiyor kaldırımlara. Bizim milletin acitasyonu cidden kendilerini kahredici boyutta. Köpekler itlaf edilirse başımıza taş yağarmış. Bunu diyen zihniyet ile İzmir depremini zinaya bağlayan bağnazlar arasında zerre fark yok, ikisi de leyla gibi yaşıyor IQ vasatın altı.
Kaldı ki çok can yaşatmak isteyen köpeklere ayrılan bütçe ile SMA hastalarına ödenek ayırabilir. Nice analar sabahlara kadar uyumuyor ki yavrularının delik boğazından içeri suni gıda akıtabilsin. Ama yok, onlar bunun yerine illa mama lobisine, Erkin'e milyarlarca dolarlık havuzu akıtacaklar. İthal - Yerli mama markaları da siyasilerle beraber sözde hayvan hakları derneklerine ayırdıkları ödeneklerle, danışıklı dövüşlerle Türk Halkının evlat - kardeş - anne - baba acısı çekmesine yaltaklık ediyorlar. Yazıklar olsun. Bu meselenin bu kadar uzaması bile bizim sağ sol ayırt etmeksizin ne kadar eğitimsiz ve bağnaz olduğumuzu gösterir.