Muhalefet köpek saldırısı üzerine ölmüş çocuğun babasına saldırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    köpek

Kısırlaştırma kanunu geldiği vakit bundan 12-14 yıl evvel bu cehabe ve her şeye muhalefet tayfa karşı geldi. Kanun geçti, kanunu hiçbir belediye uygulamadı. Bunun içinde cehabeli belediyelerde vardı. İstanbul çalışma bile olmadı denebilir.

Şimdi popülasyon sınırı aştı ve kontrol dışına çıktı. Kısırlaşma işi hayal, bu sözde muhalefet olarak adlandıran gruplar Türk halkını ite, köpeğe yem etmek istiyor. Bu takımın zerre ülke menfaatine toplandığını göremezsin. Adında işçi olan parti, mağduru kovar. Diğeri sözde halk adı olan parti-pırtılı takım halkı aşığılar. Andolsun, gelecek seçimde bunları sandığa gömecek bu halk. Ben ülkemde başı boş ne köpek, ne de hadsiz parti istiyorum. Adı ne olursa olsun, onları tarihe gömeceğiz...

Son olarak kanun geçer ve uygulamaz ise sözde muhalefet parti yerleri kanuni olarak suçlu olacaktır. İktidarın ekmeğine yağ sürecektir, bunlar akıl ile düşünüyor ise vay hallerine..

Buyuk oyunu gordugun icin tebrikler. Diyanet'in butcesinden %1 ayirsalar iki soyledigin sorunu da cozerler muhtemelen bu arada.
Büyük oyun değil bu da sana büyük geldiyse bilemiyorum. İnkar etmeye ya da boş yapmaya gerek yok. Mama lobisi gerçek.

Son olarak kanun geçer ve uygulamaz ise sözde muhalefet parti yerleri kanuni olarak suçlu olacaktır. İktidarın ekmeğine yağ sürecektir, bunlar akıl ile düşünüyor ise vay hallerine..

Milleti gaza getirmek istiyorlar. Kanun geçtikten sonra mecburen uygulamak zorunda kalacaklar, yoksa büyük yaptırımlar olabilir. Sadece sokakta ses çıksın, millet bize destek versin, hayvansever çok insan/topluluk var onları arkamıza alalım derdindeler...

Kaldı ki çok can yaşatmak isteyen köpeklere ayrılan bütçe ile SMA hastalarına ödenek ayırabilir.

SMA hastalığının tedavisi yok. Keşke olsa ama yok. Fakat alınan ilaçlar, bakım hizmetleri falan olabilir.

SMA hastalığının tedavisi yok. Keşke olsa ama yok. Fakat alınan ilaçlar, bakım hizmetleri falan olabilir.
Erken teşhis sonrası anında ilaç ile alınacak hasar durduruluyor ya da minimize ediliyor diye biliyorum. Konunun uzmanı değilim.

Çin'e ticaret için gönderebiliriz. Biz daha ülkemizdeki mevsim kuşlarına bakamıyoruz. Yabani büyük kedilerimizi hatta ve hatta türü tehlike de olan küçük baş hayvanlarımız var. Ben bir tane geyiğe, bin tane köpeği değişirim.

Onceki mesajimda soyledigimi kanitladigin icin tesekkurler. Sen oyle diyorsun diye her kopek sabah karsi insan kovalamiyor maalesef.

Bir canlının içgüdüsünü red etmek ancak insana özgüdür. Sende onlardansın, yorma kendini boşa ben seni anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…