Bu ülkede, bu muhalefet ile çok ilerleyemeyiz. Önce AKP sonra muhalefet temizlenmeli. Şaka gibi 90 milyon nüfuslu ülkede 1 tane düzgün siyasi parti yok. Bu yasa teklifi CHP yüzünden iptal olursa, ben iktidar adına CHP'ye oy vereceğimden şüpheliyim.
Ölen çocuğun haberi:
Kısırlaştırma kanunu geldiği vakit bundan 12-14 yıl evvel bu cehabe ve her şeye muhalefet tayfa karşı geldi. Kanun geçti, kanunu hiçbir belediye uygulamadı. Bunun içinde cehabeli belediyelerde vardı. İstanbul çalışma bile olmadı denebilir.
Şimdi popülasyon sınırı aştı ve kontrol dışına çıktı. Kısırlaşma işi hayal, bu sözde muhalefet olarak adlandıran gruplar Türk halkını ite, köpeğe yem etmek istiyor. Bu takımın zerre ülke menfaatine toplandığını göremezsin. Adında işçi olan parti, mağduru kovar. Diğeri sözde halk adı olan parti-pırtılı takım halkı aşığılar. Andolsun, gelecek seçimde bunları sandığa gömecek bu halk. Ben ülkemde başı boş ne köpek, ne de hadsiz parti istiyorum. Adı ne olursa olsun, onları tarihe gömeceğiz...
Son olarak kanun geçer ve uygulamaz ise sözde muhalefet parti yerleri kanuni olarak suçlu olacaktır. İktidarın ekmeğine yağ sürecektir, bunlar akıl ile düşünüyor ise vay hallerine..