Bu ülkede, bu muhalefet ile çok ilerleyemeyiz. Önce AKP sonra muhalefet temizlenmeli. Şaka gibi 90 milyon nüfuslu ülkede 1 tane düzgün siyasi parti yok. Bu yasa teklifi CHP yüzünden iptal olursa, ben iktidar adına CHP'ye oy vereceğimden şüpheliyim.

Ölen çocuğun haberi:

Kısırlaştırma kanunu geldiği vakit bundan 12-14 yıl evvel bu cehabe ve her şeye muhalefet tayfa karşı geldi. Kanun geçti, kanunu hiçbir belediye uygulamadı. Bunun içinde cehabeli belediyelerde vardı. İstanbul çalışma bile olmadı denebilir.

Şimdi popülasyon sınırı aştı ve kontrol dışına çıktı. Kısırlaşma işi hayal, bu sözde muhalefet olarak adlandıran gruplar Türk halkını ite, köpeğe yem etmek istiyor. Bu takımın zerre ülke menfaatine toplandığını göremezsin. Adında işçi olan parti, mağduru kovar. Diğeri sözde halk adı olan parti-pırtılı takım halkı aşığılar. Andolsun, gelecek seçimde bunları sandığa gömecek bu halk. Ben ülkemde başı boş ne köpek, ne de hadsiz parti istiyorum. Adı ne olursa olsun, onları tarihe gömeceğiz...

Son olarak kanun geçer ve uygulamaz ise sözde muhalefet parti yerleri kanuni olarak suçlu olacaktır. İktidarın ekmeğine yağ sürecektir, bunlar akıl ile düşünüyor ise vay hallerine..

Son olarak kanun geçer ve uygulamaz ise sözde muhalefet parti yerleri kanuni olarak suçlu olacaktır. İktidarın ekmeğine yağ sürecektir, bunlar akıl ile düşünüyor ise vay hallerine..

Milleti gaza getirmek istiyorlar. Kanun geçtikten sonra mecburen uygulamak zorunda kalacaklar, yoksa büyük yaptırımlar olabilir. Sadece sokakta ses çıksın, millet bize destek versin, hayvansever çok insan/topluluk var onları arkamıza alalım derdindeler...

Bütün yorumları şimdi okudum, şunları yazmak isterim;
Şimdi arkadaşlar herkes köpek sevmek zorunda değil, köpeğe ya da tüye alerjisi olabilir, fobisi olabilir, normal korkuyor olabilir.
36 yaşındayım, 10 yaşındayken elimden köpek ısırdı, hâlâ izi duruyor. Yaptığım tek şey yanından geçmek.
8 yaşındayken kız arkadaşımın omzuna patilerini koydu köpek, kız 2 sene kekeme kaldı korkudan.
14 yaşındayken nöbetçi eczaneye bakmak için bir eczanenin önünde durduk ailecek, ben bakayım geleyim dedim, orada durup dururken köpek kovaladı.

Tamam onlar da can, onları da Allah yaratıyor cart curt anlıyorum. Ama bana sorarsanız benim canım hiçbir şeyden kıymetli değil arkadaş. Ben canımı sokakta bulmadım. Ben demiyorum ki bütün köpekleri alalım öldürelim canice. Hep şunu savundum; her bir şeye vergi veriyoruz zaten, köpekler içinde ufak miktarda vergi verelim her ilin belli yerlerine güzelce barınaklar yapılsın, gönüllüler tarafından yürütülsün. Çok zor bir şey değil. En azından deprem vergileri gibi yollara dökülmez verdiğimiz paralar.

Ya da ülkede 100 lerce milyoner var. Koskocaman Fenerbahçe için bile yardım kampanyası falan düzenleniyor. Kimsenin mi kafası çalışmıyor bu tür şeylere? Yapın abi bir yardım gecesi. Toplayın paraları, kurun barınakları, gönüllüler ve yardım kuruluşları da mama desteği versin.

Yani hakikaten bizim ülkede orta yolu bulmak mümkün değil. Çıldırıyorum be...

Çin'e ticaret için gönderebiliriz. Biz daha ülkemizdeki mevsim kuşlarına bakamıyoruz. Yabani büyük kedilerimizi hatta ve hatta türü tehlike de olan küçük baş hayvanlarımız var. Ben bir tane geyiğe, bin tane köpeği değişirim.