Neden öyle dediğini anlatıyor, dinlersen ona ithafen bir yorum yapabilirsin. Saniye ayarlı şekilde attım videoyu. Bahçeli nasıl kandırdı derken Cumhurbaşkanı ile yaptığı ittifaklıktan mı bahsediyorsun anlamadım.

Şunu diyorum bahçeli tam karşıydı eski zamanları diyorum. Yani bir tane adam seçip ona bağlanmayın araştırın sorgulayın takım tutar gibi seçmeyin aklınızı kullanın dediğim şey bu. Yoksa hiç yol kat edemeyiz normal olan birisi bunu demez videoyu izlesem dahi fark etmeyecektir.

Dosya Ekleri

• images.webp
    images.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 4
T.C'yi tehdit etmiş biri derken ben müsavat dervişoğlu'ndan örnek vermenizi bekledim. O adamın ne olduğu zaten belli. Sırrı süreyya önder'in de yaptığı her şeyi iyi partiye hatta bir kişiye bağlaman ne kadar doğru?

Çok doğru sen taziye diler miydin kendini müsavat beyin yerine koy bakalım. İçlerinde elbette ki iyileri vardır ama bence ana kadro rol yapıyor.

Şunu diyorum bahçeli tam karşıydı eski zamanları diyorum. Yani bir tane adam seçip ona bağlanmayın araştırın sorgulayın takım tutar gibi seçmeyin aklınızı kullanın dediğim şey bu. Yoksa hiç yol kat edemeyiz normal olan birisi bunu demez videoyu izlesem dahi fark etmeyecektir.
Hocam 2 dakikalık bir videoyu senin sorduğun soruya cevap vermesine rağmen izlemeye eriniyorsun, 60'lık Muhiddin amca gibi okuyun araştırın tavsiyesi veriyorsun. Takım tutar gibi bir parti tuttuğumuz falan yok. Herhangi bir yanlış yaparlarsa da onlara da desteği keseriz.

Hocam 2 dakikalık bir videoyu senin sorduğun soruya cevap vermesine rağmen izlemeye eriniyorsun, 60'lık muhiddin amca gibi okuyun araştırın tavsiyesi veriyorsun. Takım tutar gibi bir parti tuttuğumuz falan yok. Herhangi bir yanlış yaparlarsa da onlara da desteği keseriz.

Şimdi izledim bitene kadar sorunun. Ve fikrim değişmedi lafı dolandırıyor çeviriyor. Ümit özdağ asla dilemedi mesela. Madem Allah ile olan bir şey dilemezsin ona havale edersin bırakırsın.

Bak ben hep CHP'ye oy verdim kılıçdarı sevmedim 6'lı masa yaptılar ondan da şikayetçi oldum çünkü bana göre yanar döner tiplerle masaya oturulmazdı. Ancak son umut son çare diye mecburen oy verdim. Çok da pişmanım. Sonra özel geldi baktım bu adam ha bire Kürt diyor her 4 cümlesinden 3'ü öyle acayip konuşmalar sözler veriyordu dedim bu adam normal değil sonra imamoğlu da başladı aynı onun gibi. Hani Kürt dersin anlatırsın ama çok anormal düzeyde yapıyorlardı. Bayağı ben projeyim diyorlardı sonra pyd kardeş partidir dediğini gördüm dedim tamam bu adam benim için bitti kesinlikle oy vermem dedim daha butlandan önce sonra kılıçdar geldi şimdi de evet oyu verdi şaşırdım mı gram şaşırmadım. Ben odur budur birilerini takım tutar gibi desteklemem. Uyanık olmak lazım. Yani özelden de hayal kırıklığı yaşamadım kendini gösterdi çünkü.

Şimdi izledim bitene kadar sorunun. Ve fikrim değişmedi lafı dolandırıyor çeviriyor. Ümit özdağ asla dilemedi mesela. Madem Allah ile olan bir şey dilemezsin ona havale edersin bırakırsın.
Tabi dilemese daha iyi olurdu fakat verdiği cevapta, dilemediğine dair samimiyetsiz bir cevap vermiyor, Önder yanlısı olsa dilemedim diyip samimiyetsiz bir cevap verirdi, ben samimi buldum. Tam olarak nerde dedi bu lafı bilmiyorum ama, belki muhabirler sorduğunda Allah rahmet eylesin diyip geçiştirmelik bir cevapta vermiş olabilir. Hani birde tek bir sağlam olmayan lafıyla direkt fetö ile suçlamamak lazım.

Tabii dilemese daha iyi olurdu fakat verdiği cevapta, dilemediğine dair samimiyetsiz bir cevap vermiyor, önder yanlısı olsa dilemedim deyip samimiyetsiz bir cevap verirdi, ben samimi buldum. Tam olarak nerede dedi bu lafı bilmiyorum ama, belki muhabirler sorduğunda Allah rahmet eylesin deyip geçiştirmelik bir cevapta vermiş olabilir. Hani bir de tek bir sağlam olmayan lafıyla direkt FETÖ ile suçlamamak lazım.

Uyanık ol derim ben açıkçası güvenmedim o taziyeden sonra. Bunlar zaten özel yetiştiriliyorlar tatlı dil güzel laflarla kandırabilirler.