Munzur Suyu Denemelisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    munzur su

Aşırı klorlu musluk suları var diye biliyorum. Benim yaşadığım yerdede temiz.

İBB'nin Hamidiye suyu bana fazlasıyla yeter. Milletin parası millete gitsin diye içiyorum bilesiniz.

Aşırı klorlu musluk suları var diye biliyorum. Benim yaşadığım yerdede temiz.
Klor olması zaten temiz olduğu anlamına geliyor. Klor, suya, devlet tarafından, sudaki zararlılardan kurtulmak için eklenir.

Hemen arkadaşa şaşkın emojisi atmayın. Bazı illerde su temiz akıyor ve klorlu. Öyle çamur gibi bir durum söz konusu değil.

Tabii ki değil. Başkanımız sadece arada rakı ve caramel maciato ikram eder bize. Tunç soyere selam İstanbul'a taşınmış galiba. Oranın da içine edecek.

İBB'nin Hamidiye suyu bana fazlasıyla yeter. Milletin parası millete gitsin diye içiyorum bilesiniz.
Hamidiye pek güzel değil bence. Kendine yazık etme.

İfadeler: 683
İBB'nin hamidiye suyu bana fazlasıyla yeter. milletin parası millete gitsin diye içiyorum bilesiniz.

Hamidiyenin tadı çok güzel Denizli'de damacana olarak alırdık hep. Şu an kızılcık madran içiyoruz. 19l 50₺

Klor olması zaten temiz olduğu anlamına geliyor. Klor, suya, devlet tarafından, sudaki zararlılardan kurtulmak için eklenir.

Klorun suyu temizlemek için kullanıldığını biliyorum. Klor belirli bir miktarın üzerinde alındığında vücut için zararlı.

Klorun suyu temizlemek için kullanıldığını biliyorum. Klor belirli bir miktarın üzerinde alındığında vücut için zararlı.
Su arıtımı gibi kritik altyapı mevzularında sağlık yönetmeliklerine dikkat edildiğini düşünüyorum. İnsana zararlı olacak miktarda klor, veya herhangi bir doğal olmayan madde eklemezler. Su arıtma prosedürleri bir kişi tarafından kafasına estiği gibi belirlenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…