Çok güzel bir davranış yapmışsınız hocam. Ben teşekkür ediyorum size. Munzur içebilirsiniz.
Ben zaten orucu inancımdan tutmuyorum. Daha çok etrafımdaki insanlar açken benim karnımın tok olması ve aralarında bulunmak çok koyuyor bana. Ama ailem sahura kalkmadığı için ben sahura kalkmazsam açlığa dayanamıyorum.

Doğrudur. İngiltere’de tamamen musluktan içiyorum mesela.
İnternette musluk suyu içtiğini söyleyenlere kanserden ölecekmiş davranışı yapılıyor. Tabii her ilde denemedim ama en az 2-3 ilde su gayet de içilebilir. Ben her gün musluk suyu içiyorum, henüz bir şey olmadı. Ayrıca damacana suların da nereden doldurulduğu belli değil. DSİ kulağa daha güvenli geliyor.

Erkek adam musluk suyu içer. Klor falan dinlemez.
(ytd: Gelecekte erektil disfonksiyon problemi yaşayabilirsiniz.)
Yok dostum, buradaki herkes, yaşlılar da dahil, hep musluk suyu içti. Hiçbir sağlık sorunu yaratmıyor. Dediğim gibi, bölgeye göre değişebilir fakat yaşadığım yerdeki su gayet sağlıklı. İnsanlar hep sağlıksız su arıtma çözümleriyle karşılaşmış olmalılar ki, damacana kullanımını içselleştirmişler.

Herkese merhabalar,

Fabrikası, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Munzur dağlarının eteğindeki Munzur gözelerinin yakınında olan Munzur Su firmasının sularını denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Çünkü suları gerçekten mükemmel. Üstelik bu suyu denemek için Tunceli’ye gitmenize gerek yok. Kendi şehrinizde de bulabilirsiniz. Tunceli’ye gitmişken fabrikaya uğrayıp selam verirseniz bedavaya bu mükemmel suyu deneme şansınız da var.

Firmanın ürünlerini de buraya bırakıyorum:

Eki Görüntüle 25687

Assu da öneririm. Ama çok içince mide bulandırıyor.

Erkek adam musluk suyu içer. Klor falan dinlemez.
(ytd: Gelecekte erektil disfonksiyon problemi yaşayabilirsiniz.)
Adana'da musluk suyu içiyoruz valla.