Muscle Car araçlar nasıl?

• Evet, çok severim. Bunlar tam bir klasiktir.

Oy: 16 66,7%
  • Ben elektrikli araçları seviyorum.

Oy: 1 4,2%
  • Her türlü arabayı severim.

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24

Eagles 41

Üstün
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar.

Evet, bugün konumuz muscle car araçlar. Ufak bir anket yapacağım. Bu ikonik araçları sever misiniz? Ben bu düz yol canavarlarına bayılırım. Galon galon benzin yakan, kaslı, gürültülü, plastik parçası az, yol tutuşu zayıf, müsrif arabaları kimler seviyor, sayımızı bilelim bu konuda.

Yorumlarda buluşalım.:cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar.

Evet, bugün konumuz muscle car araçlar. Ufak bir anket yapacağım. Bu ikonik araçları sever misiniz? Ben bu düz yol canavarlarına bayılırım. Galon galon benzin yakan, kaslı, gürültülü, plastik parçası az, yol tutuşu zayıf, müsrif arabaları kimler seviyor, sayımızı bilelim bu konuda.

Bayılırım, reelde oturmayı, dokunmayı bırak, zor gördüğüm için oyunlarda falan seviyorum.

1969 Fastback için verebileceklerimi söylesem ağzınız açık kalır. 😳

pexels-bradley-de-melo-742237632-18869633.webp
Screenshot_2026-07-07-09-07-12-787_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp

Selam dostlar.

Muscle kategorisi nasıl ayırt edilir bilmiyorum ama torklu arabalar bayağı güzel geliyor bana. Gaza en ufak dokunmada arabanın önünü yükseltip ileri atılmasını izlemek güzel oluyor.

Anketteki elektrikli araç seviyorum şıkkı eleme yapmak için galiba :D

Pony Car ile Muscle bazen karışıyor. Onun dışında güzeller. Birkaç hidden gem bırakıyorum
Oldsmobile Torando 1966
1783408539586.webp

Oldsmobile Delmont Coupe 88 1968
1783409015192.webp

Buick Riveria 1973
1783409575007.webp

Şunlardan birisi önünden 'gır gır gır' diye geçtiğinde kertenkele misali kovalamayanın erkekliğinden (testosteron) süphe ederim.