Kadircan

Uzman
Arkadaşlar merhaba, ben yakında araç almayı düşünüyorum. Kendime 0 km araç alacağım. Modeller: Nissan Juke, Opel Corsa, Dacia Duster gibi arabalar. Bu arabaların kronik bir sorunu var mı, alınır mı? Başka modellere mi bakılmalı? Önerisi olan var mıdır?

Neredeyse tüm markaların kronik sorunları vardır. Premium markalar dahil.

Almak istediğiniz modellerin motor ve şanzıman özelliklerini paylaşır mısınız? Ona göre size söyleyeyim. Her motor ve şanzıman kronik problemli değildir.

Arkadaşlar merhaba, ben yakında araç almayı düşünüyorum. Kendime 0 km araç alacağım. Modeller: Nissan juke, Opel Corsa, Dacia duster gibi arabalar. Bu arabaların kronik bir sorunu var mı, alınır mı? Başka modellere mi bakılmalı? Önerisi olan var mıdır?

Motor ve şanzımanda en sağlam Honda var onlara bakabilirsin.

Opel Corsa 1.2 puretech motoruna bakmışsan eğer kronik kayış problemi var.
Genel psa grubu boya atması ve elektrik aksam sorunuyla biliniyor.

Onu güncellediler. Özellikle 2023 model ve üstü olanlar daha dayanıklı artık. Zaten yanlış biliniyor, yağın içinde çalışan tüm kayışa sahip araçlar tehlikelidir. Sadece PSA değil. Ama bu grup baya meşhur oldu zaten. Hepsinde sık sık değiştirilmeli kayışlar.

Hocam tam karar vermedim şu anlık ama bu arabalar arasındayim siz olsaydınız dediğim modeller arasında hangisini tercih ederdiniz?