Size de öyle tavsiye ederim ve gerçekten bende anlamıyorum. Yahu kardeşim bu ürün senin değil mi neden kontrol etmeden fabrikadan çıkartıyorsun bunu. Belki kakalarız diye mi düşünüyorlar nedir 2 gündür aşırı canım sıkkın bu olaya. Parayı alırken 99 kuruşuna kadar alıyorlar üründe 2 adet ölü piksel var? Ölü piksel başına 1000 TL indirim yapın öyle satın ürünü desen satmazlar. Ama bir taraflarından politika uydurup yok biz garanti veremiyoruz ölü piksel çıkabilir diyorlar. Tamam hadi ürünü kontrol etmeden fabrikadan çıkardın ya bari ürün sana ölü pikselli diye geri dönüyorsa direk değişim ver eski ürünü al fabrikaya geri gönderip düzelttir. Ben burada müşteri olarak niye tam para verdiğim üründe 2 piksel eksik kullanıyorum bir de ortaya çok yakın gözüme takılıyor. Herkes hata yapar hatasının arkasında durmayan firmadan bu saatten sonra 1 TL alışveriş yapmam İtopya'dan bu zamana kadar 8 tane ürün aldım hepsi sorunsuzdu ilk sorunlu ürünüm bu. Ürünün arkasında durmadığı takdirde İtopya ile bir daha çalışmayacağım ve çevremdeki herkese çalışmamasını tavsiye edeceğim. Size naçizane tavsiyem 0 ölü piksel garantisi veren markalara yönelin yanlış bilmiyorsam AOC ve Dell bu konuda ürünlerinin arkasında duruyor bir de çok tavsiye edilmese de Gamepower 0 piksel garantisi veriyor.