Ben MSI kullanıyorum ama memnunum. Millet pek sevmiyor MSI'ı. Genellikle ASUS veya Gigabyte öneriliyor. Peki neden?

Her bütçede ve her türlü kullanım amacı için en iyi anakart markası nedir sizce?
AM5'te en iyi BIOS'a sahip iki marka ASUS ve Gigabyte, ayrıca RAM train konusunda da en başarılı olanlar.

Hepsini kullandım geçen 1 aylık süreçte standart kullanıcı olarak sayıyorum kendimi, hepsinin kendine göre artısı ve eksisi var. Ben 3 markadan sadece Gigabyte'da sorun yaşadım mesela yaşadığım sorunda kullanımı etkileyecek büyük bir sorun değildi. Stabillik açısından ASUS'u bayağı beğeniyorum. Ama hepsinin içinde MSI kullanmayı tercih ettim, aktif kullanmaya devam ediyorum. Herhangi ekstra ayarları açmadan dediğim gibi standart kullanıcıyım benim için hiç birinde alınmaz diyebileceğim sorun yaşamadım.

MSI Tomahawk ServisPoint anısı:

1778247494292.webp

Mutlak en iyi anakart diye bir marka yok. X670 serisinde ASUS anakartlar X3D işlemcileri yakıyordu aynı şekilde X870'de şu an ASRock işlemcileri öldürüyor. Her seride bu bir değişken. X870'lerde genel olarak Gigabyte ve MSI'da sorun yok gibi.