Bulunabilirse ikinci el Sharkoon ER40. Mikrofonuyla, sürücüsüyle, yapı kalitesiyle gerçekten kaliteli bir kulaklık. Sıfır alacaksanız müzikten feragat etmeniz lazım, yukarıdaki Havit olabilir.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Modeline bakabilirsin. Tasarımı ve ses kalitesi güzel. Ayrıca hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabiliyor. Kulaklığı deneme fırsatım olmuştu. Sadece konfor konusunda kötü.

Bilgisayar için ve kulak üstü arıyorsanız Razer BlackShark V2 X öneririm. Bütçenizi aşıyor ama bu fiyata çıkabilirseniz alın derim. Alalı neredeyse 1 yıl olacak gayet memnunum. İçinde dönüştürücü de bulunuyor, gayet de uzun. Mikrofon biraz kısık ama Windows ve Discord ayarlarından güçlendirirseniz problem kalmayacaktır.

Havit Gamenote bizzat kendim kullanıyorum gayet iyi. İçinde bulundurduğu sanal 7.1 ve diğer özellikler hem dinlediğiniz şarkı deneyimini hem de oyun deneyiminizi bayağı arttırıyor.
Mikrofon kalitesinden çok memnunum, pop filter var isterseniz çıkartabiliyorsunuz.

Bu ikisi arasında kaldım. Kablosuz olması çok iyi bir şey ama ses kalitesi nasıl emin değilim.

Bir de Rampage Crack var bu da Fuxi H3 ile aynı sanırım sadece marka değişik.

Bu ikisi arasında kaldım. Kablosuz olması çok iyi bir şey ama ses kalitesi nasıl emin değilim.

Bir de Rampage Crack var bu da Fuxi H3 ile aynı sanırım sadece marka değişik.
H2002P alın geçin derim ben.