Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayara alıyorsanız ve kablolu ise H2002P. Oyun için dediğiniz açısından bunu önerdim, fiyat bandındaki en iyi kulaklık. Kablosuz falan istiyorsanız iş farklı tabii.
Hanboydigital
Başarılı
Havit Gamenote Fuxi-H3 Modeline bakabilirsin. Tasarımı ve ses kalitesi güzel. Ayrıca hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabiliyor. Kulaklığı deneme fırsatım olmuştu. Sadece konfor konusunda kötü.
barryquill
Başarılı
Bilgisayar için ve kulak üstü arıyorsanız Razer BlackShark V2 X öneririm. Bütçenizi aşıyor ama bu fiyata çıkabilirseniz alın derim. Alalı neredeyse 1 yıl olacak gayet memnunum. İçinde dönüştürücü de bulunuyor, gayet de uzun. Mikrofon biraz kısık ama Windows ve Discord ayarlarından güçlendirirseniz problem kalmayacaktır.
Oyun için kulak üstü kulaklık arıyorsanız bu kulakalığı öneririm.
ty.gl
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Görkemm
Başarılı
Havit Gamenote bizzat kendim kullanıyorum gayet iyi. İçinde bulundurduğu sanal 7.1 ve diğer özellikler hem dinlediğiniz şarkı deneyimini hem de oyun deneyiminizi bayağı arttırıyor.
Mikrofon kalitesinden çok memnunum, pop filter var isterseniz çıkartabiliyorsunuz.
Mikrofon kalitesinden çok memnunum, pop filter var isterseniz çıkartabiliyorsunuz.
Şehinşah
Başarılı
Bu ikisi arasında kaldım. Kablosuz olması çok iyi bir şey ama ses kalitesi nasıl emin değilim.
www.akakce.com
www.trendyol.com
Bir de Rampage Crack var bu da Fuxi H3 ile aynı sanırım sadece marka değişik.
www.n11.com
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm)Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
H2002P alın geçin derim ben.Bu ikisi arasında kaldım. Kablosuz olması çok iyi bir şey ama ses kalitesi nasıl emin değilim.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm)Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com