Evet, ogrenci indirimi de olmasi lazim. Universite ogrencisi iseniz onu da degerlendirebilirsiniz.
Yüksek kalite olması gerekiyor doğru mu?

Screenshot_2026-04-27-10-07-38-672_com.apple.android.music.webp

En iyisi Tidal fakat ülkemizden çekildiler diye biliyorum, Apple Music kullanabilirsin.
Hesap olarak satılıyor ama çok çok pahalı.

Kayıpsız yapın hocam. Yine tam kayıpsız alamayacak olsanız bile daha yüksek kalite alacaksınız. Aac çok düşük bitrate çünkü.

Yüksek çözünürlüklü daha mantıklı aslında, gerçi dışarı çıktığımda kesin unuturum ben bunu kapamayı tüm interneti yer.

Kayıpsız yapın hocam. Yine tam kayıpsız alamayacak olsanız bile daha yüksek kalite alacaksınız. AAC çok düşük bitrate çünkü.
Dönüştürücü lazımmış. Kayıpsız kalsın o zaman.

Son düzenleme:
Yüksek çözünürlüklü daha mantıklı aslında, gerçi dışarı çıktığımda kesin unuturum ben bunu kapamayı tüm interneti yer.
Hocam kayıpsız olan 24 bit 48 KHz’i bile tam alamayacaksınız zaten, 192 KHz’i almanız mümkün değil. Tıklayınca DAC/AMP kullanmıyorsanız açmayın tarzı bir uyarı veriyor olması lazım zaten.

Hocam kayıpsız olan 24 bit 48 KHz’i bile tam alamayacaksınız zaten, 192 KHz’i almanız mümkün değil. Tıklayınca DAC/AMP kullanmıyorsanız açmayın tarzı bir uyarı veriyor olması lazım zaten.
Verdi zaten dediğiniz gibi.

Hocam kayıpsız olan 24 bit 48 KHz'i bile tam alamayacaksınız zaten, 192 KHz'i almanız mümkün değil. Tıklayınca DAC/AMP kullanmıyorsanız açmayın tarzı bir uyarı veriyor olması lazım zaten.

Normal kayıpsızı bile neden tam alamıyorum? Açıklama şansınız var mı?

Normal kayıpsızı bile neden tam alamıyorum? Açıklama şansınız var mı?
Bluetooth teknolojisinin sınırları bir yere kadar. Kabloyla doğrudan iletilmediği sürece bu kadar fazla veri aktarılamıyor. Çünkü kablo ve DAC/AMP ile ses direkt olarak iletilirken, bluetooth ile kaynaktan alınıp sıkıştırılıyor ve sonradan geri açılıyor. Sessiz bir ortamda aşırı konsantre müzik dinlemiyorsanız çok da hayıflanmaya gerek yok bence. Ben bu Hi-Res Lossless’ı çok merak edip toplamda 7.000₺ harcayıp DAC/AMP ve IEM aldım fakat hayal ettiğim gibi bir fark göremedim. Cidden çok konsantre dinlemeniz gerekiyor çünkü. Bir de çoğu sanatçı şarkılarını Hi-Res Lossless upload etmiyor bile. Ekipmanlarımla 24 bit 192 KHz dinleyeyim diye almışım, dinlediğim müziklerin yarısı 16 bit 44.1 KHz upload edilmiş. Kısacası odyofil olmayanlar için çok masraf yapmak mantıklı değil bence. Albümleri torrent sitelerinde falan aramak gerekiyor yüksek çözünürlük kayıpsız hallerini bulmak için.

Bluetooth teknolojisinin sınırları bir yere kadar. Kabloyla doğrudan iletilmediği sürece bu kadar fazla veri aktarılamıyor. Çünkü kablo ve DAC/AMP ile ses direkt olarak iletilirken, Bluetooth ile kaynaktan alınıp sıkıştırılıyor ve sonradan geri açılıyor. Sessiz bir ortamda aşırı konsantre müzik dinlemiyorsanız çok da hayıflanmaya gerek yok bence. Ben bu Hi-Res Lossless'ı çok merak edip toplamda 7.000₺ harcayıp DAC/AMP ve IEM aldım fakat hayal ettiğim gibi bir fark göremedim. Cidden çok konsantre dinlemeniz gerekiyor çünkü. Bir de çoğu sanatçı şarkılarını Hi-Res lossless upload etmiyor bile. Ekipmanlarımla 24 bit 192 KHz dinleyeyim diye almışım, dinlediğim müziklerin yarısı 16 bit 44.1 KHz upload edilmiş. Kısacası odyofil olmayanlar için çok masraf yapmak mantıklı değil bence. Albümleri Torrent sitelerinde falan aramak gerekiyor yüksek çözünürlük kayıpsız hallerini bulmak için.

Açıklamanız için teşekkür ederim. Gereksiz uğraş gibime geldi, o kadar iyi bir kulağa sahip olduğumu bile sanmıyorum.

Ancak genel olarak kayıpsız müzik Spotify ve YouTube muziğin kalitesine göre daha iyi olacaktır doğru mu?

Açıklamanız için teşekkür ederim. Gereksiz uğraş gibime geldi, o kadar iyi bir kulağa sahip olduğumu bile sanmıyorum.

Ancak genel olarak kayıpsız müzik Spotify ve YouTube muziğin kalitesine göre daha iyi olacaktır doğru mu?
Evet hocam YT Music ve Spotify’dan daha iyi. YT Music bir de sanırsam kendi kendine EQ yapıp basslar ile oynuyor, ne zaman oradan şarkı açsam her şey daha basslı geliyor.

Evet hocam YT Music ve Spotify'dan daha iyi. YT Music bir de sanırsam kendi kendine EQ yapıp basslar ile oynuyor, ne zaman oradan şarkı açsam her şey daha basslı geliyor.

Anladım teşekkürler. Bilir misiniz bilmiyorum ancak dışarıda iken çevrim dışı müzik çalma var mı acaba Apple Music için? Eğer varsa oda kayıpsız kalitesinde mi oluyor? Yoksa internet mi gerekli?