Myspace geri dönüyormuş!

Bakalım nasıl olacak. Günümüz Facebook'u gibi mi? Yoksa günümüzde de kullanılabilecek bir şey mi.

Döner dönmez kendimi myspace'de bulacağım. Yaşım yetmediği için hiç kullanmadım ama hep de özendim.

Zamanında siteyi güncelleyeceğiz diye, birçok veriyi yanlışlıkla sildiler diye hatırlıyorum, şarkı klipleri ile hava atılan bir platform swarm gibi uygulamalarda check in yapma işler popüler olunca, bu gibi platformlar geride kaldı. Eski güzel günlerin hatrına geri dönenler olabilir.

Sosyal medya kullanmıyorum, akıl sağlığımı kaybedemem.

Türk halkına sesleniyorum: Facebook'u zehirledik, Twitter'ı zehirledik, Instagram'ı zehirledik, Tiktok'u zehirledik, YouTube'u önce güzelleştirip öyle zehirledik, Threads'i zehirledik, şimdi önümüzde yeni bir mücadele var. Gazamız mübarek olsun.

Siz nasıl girebildiniz hesabınıza? Ben kayıtlı olduğum hesabım için 'Şifremi unuttum' seçeneğini seçmeme rağmen e-posta adresime kurtarma mail'i gelmiyor.

Siz nasıl girebildiniz hesabınıza? Ben kayıtlı olduğum hesabım için 'Şifremi unuttum' seçeneğini seçmeme rağmen e-posta adresime kurtarma Mail'i gelmiyor.

Bazı Mail'ler direkt Spam'a düşebiliyor. Bir de oraya bakmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…