Makaleler
3
Yer
Mars
2011 yılında MySpace'i satın alan Chris ve Tim Vanderhook: "Bunu yapmak için doğru zamanı bekliyoruz." demişler.
Ne kadar çok kullanırdım. 🥲 Az önce hesabıma giriş yaptım, site zaten açıktı ama read-only modunda.

kaynak: usa today
31tApwuSNoL.webp

Zamanında siteyi güncelleyeceğiz diye, birçok veriyi yanlışlıkla sildiler diye hatırlıyorum, şarkı klipleri ile hava atılan bir platform :rofl: swarm gibi uygulamalarda check in yapma işler popüler olunca, bu gibi platformlar geride kaldı. Eski güzel günlerin hatrına geri dönenler olabilir.

2011 yılında MySpace'i satın alan Chris ve Tim Vanderhook: "Bunu yapmak için doğru zamanı bekliyoruz." demişler.
Ne kadar çok kullanırdım. 🥲 Az önce hesabıma giriş yaptım, site zaten açıktı ama read-only modunda.

Eki Görüntüle 271866
Türk halkına sesleniyorum: Facebook'u zehirledik, Twitter'ı zehirledik, Instagram'ı zehirledik, Tiktok'u zehirledik, YouTube'u önce güzelleştirip öyle zehirledik, Threads'i zehirledik, şimdi önümüzde yeni bir mücadele var. Gazamız mübarek olsun.

Eki Görüntüle 271866
Siz nasıl girebildiniz hesabınıza? Ben kayıtlı olduğum hesabım için 'Şifremi unuttum' seçeneğini seçmeme rağmen e-posta adresime kurtarma mail'i gelmiyor.