yazo

Uzman
N11 Samsung Türkiye üzerinden aldığım Odyssey G6 monitörle ilgili yaşadığım hayal kırıklığını anlatacağım. Gelen monitörde 2 adet ölü pixel veya leke bulunmakta. Daha sonrasında ise monitörün her yerinde bant izi tarzı izlerin olduğunu fark ettim. Ürünün 2.el iade ürün olduğundan şüpheleniyorum. Samsung'u aradığımda ise asıl şoku yaşadım. N11'de resmi mağaza olan mağazaya destek veremediklerini söylediler. Ben sırf Samsung'la muhatap olucağım diye oradan almıştım. Kurmak için mecburen paket içeriğini de yırtıp açmak zorunda kaldım. Şimdi beni servisle mi uğraştıracaklar, kabul ederler mi hiçbir fikrim yok. Bu süreçte monitörsüz kalıp mağdur olmakta istemiyorum. Onu da geçtim kabul etmezlerse ve geri dönerse kargo'da başına bir iş gelmesinden de korkuyorum.
Tavsiyeleriniz bekliyorum.

1.webp

2.webp

3.webp

4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun içinden çıkan kağıtları oku, Garanti Belgesi ya da gibi kılavuzların içinde olmalı neyin iade olduğu yazılır. Sorun çıkarsa Tüketici Hakemliğine başvur birkaç haftaya çözülür.

İlginiz için teşekkür ederim. N11'e yazdım. Mail üzerinden dönüş yapıcaklarını söylediler. Durumu sizlerede yazarım.

Son durumu yazıyorum. Satıcıdan iade veya değişim talebi etmiştim. Bana sadece samsung müşteri hizmetlerinin numarasını atmış. Aradım durumu anlattım. Resmi mağaza olmadığını servise göndermek dışında bir şey yapamayacağımı söylediler. Sonra faturaya baktığımda satıcının DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ diye bir yer olduğunu gördüm. Yani anlıyacağınız N11 gibi satış sitelerinde samsungtürkiye satıcısı olan satıcı, gerçektende resmi olmayan bir satıcı. Burada gerçekten büyük bir dolandırıcılık söz konusu. Daha sonrasında ise faturanın tutarınında yanlış kesildiğini farkettim. Nereden tutarsanız ayrı bir sıkıntı çıkıyor. N11 hala dönüş yapmadı. Ben kendim ayrıca samsung ceoya mail at kısmından mail attım. Oradan bana ilgilenicez diye geri mesaj geldi. Fakat hala bir geri dönüş yok. Anlayacağınız iade konusunda yardımı geçin, iade prosedürünü bile başlatamıyorum. Bu gidişle n11 ve samsung'u yasal yollardan şikayet edeceğim.
Ekran görüntüsü 2025-05-12 100945.webp

2 ölü piksel olduğu için servis raporu veremem diyor, N11 ise raporsuz iade başlatmayı kabul etmiyor. Telefonumdan SSD’me, akıllı saatimden beyaz eşyama kadar Samsung kullanıyordum. Ancak bu olay sonrası ne Samsung’a ne de N11 sistemine güvenim kaldı. Bir daha ikisindende alışveriş yapmayacağım, kimseye de önermem. 11 bin TL’me kaldılarsa, yapacak bir şey yok. Bu firmalarla artık işim olmaz.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir şekilde sorununuz halledilir. Sonrasında merak ettiğim konu N11 bunlara nasıl resmi mağaza onayını vermiş kendi siteleri üzerinden? Yani resmi mağaza onayını önüne gelene mi veriyorlar demedim değil malum Samsung Türkiye'den belge vs. alması gerekmiyor mu N11'in resmi mağaza onayını almak için? Rastgele bir satıcıya nasıl vermişlerse Samsung Türkiye'nin onayını cidden nereden tutsak yanlışlıklarla dolu bir durum. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan, bol şans bu konuda.