umutcancil

Uzman
Monitörü eğitim indirim kampanyası adı altında kendi web sitesi üzerinden bugün satın aldım. O kadar sorun yaşayanları görmüştüm ve aklımda acaba sorunlu malları kampanya adı altında bize mi kitlemeye çalışıyorlar diye bir düşündüm. Ancak bu fiyatta bir rakibi olmadığından sans vermeye çalıştım. Kurulumu yapar yapmaz ölü piksel testi yaptım ve sonuç şaşırtmadı. En az 5 tane ölü piksel vardı görebildiğim ve aşırı detaylı da incelemedim. Almayı düşünen arkadaşlar birkaç kere düşünsün teknoloji şans işi olsa da zamanınızı ve emeğinizi boşa harcamayın. Ölü piksellerden dördünü aşağıya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250810_143327.webp
    IMG_20250810_143327.webp
    5,1 MB · Görüntüleme: 149
  • IMG_20250810_143311.webp
    IMG_20250810_143311.webp
    5,4 MB · Görüntüleme: 155
  • IMG_20250810_143300.webp
    IMG_20250810_143300.webp
    5,8 MB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20250810_143247.webp
    IMG_20250810_143247.webp
    5 MB · Görüntüleme: 164
Ölü piksel şans unsurudur ve kullanıcı hatası değildir. İade/değişim talep edebilirsiniz. 10 tane alırsın; hepsi ölü pikselli çıkabilir, hiçbiri ölü pikselli çıkmayabilir. Bu durum ışık sızması için de geçerli.

Üretim hatası kaynaklı yaşanılan ürün memnuniyetsizlikleri, ürün performansından alakasızdır. Odyssey G6 gayet iyi bir monitör.

Son dönemde çok fazla alınıp iade edildiği için, her gelen ürün artık ölü piksel gelmeye başladı. İade gelen ürünleri geri satışa koyuyorlar, çöpe atmıyorlar. Ama çok pişmanım 1 tane ölü piksel var diye iade ettim keşke etmeseydim. 12k oldu ve hala o ayarda monitör yok...

Son dönemde çok fazla alınıp iade edildiği için, her gelen ürün artık ölü piksel gelmeye başladı. İade gelen ürünleri geri satışa koyuyorlar, çöpe atmıyorlar. Ama çok pişmanım 1 tane ölü piksel var diye iade ettim keşke etmeseydim. 12k oldu ve hala o ayarda monitör yok...
1 tane olsa ben de etmeyeceğim ama 6'dan fazla olması inanilmaz can sıkıyor.
Ölü piksel şans unsurudur ve kullanıcı hatası değildir. İade/değişim talep edebilirsiniz. 10 tane alırsın; hepsi ölü pikselli çıkabilir, hiçbiri ölü pikselli çıkmayabilir. Bu durum ışık sızması için de geçerli.

Üretim hatası kaynaklı yaşanılan ürün memnuniyetsizlikleri, ürün performansından alakasızdır. Odyssey G6 gayet iyi bir monitör.
Şans unsurudur evet ancak son birkaç ayda alınan monitörlerde inanilmaz ölü piksel artışı var. Ve değişim talep edemiyorum Samsung onlinedan alınan ürünlerde değişim olmadığını sadece iade kabul ettiklerini söyledi. Hal böyle olunca rezalet kelimesini kullanmamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Değişim talep edemiyorum Samsung onlinedan alınan ürünlerde değişim olmadığını sadece iade kabul ettiklerini söyledi. Hal böyle olunca rezalet kelimesini kullanmamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.
Bu rezalet monitor bazli degil, Samsung bazli; kastettigim sey bu idi.

Bu rezalet monitor bazli degil, Samsung bazli; kastettigim sey bu idi.
Evet zaten monitöre lafım yok kardeşimde denedikten sonra almıştım gerçekten her anlamda bu bütçede rakipsiz bir monitör. Değişim için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum daha ürünü servise gondermeden THH'ye basvurabilme şansım var mı acaba?