Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eklediğim görsel örnek, bana gelen işlemcide işaretli olan kısım boş
benim işlemcinin görüntüsünü de ekleyeyim
Eki Görüntüle 143643
Sonradan tasarımlarda değişiklik yapılmış yani bir eksiklik yok. Normal bir durum, performans aynı.
Hocam bazı işlemciler görselden farklı olabiliyor, çalışıp çalışmadığını deneyin, sorun yoksa dert etmenize gerek yok.
Şu an test etme şansım yok maalesef, bende ki anakart ile uyumsuz Intel işlemciden AMD'ye geçiyorum MSI B650 Gaming Plus sipariş ettim bugün fakat bu olay başıma geldi
Blackraven
Üstün
Eki Görüntüle 143643
Sonradan tasarımlarda değişiklik yapılmış yani bir eksiklik yok. Normal bir durum, performans aynı.
Tamamdır teşekkür ederim, çözüldü nasıl yapıyoruz?Sonradan tasarımlarda değişiklik yapılmış yani bir eksiklik yok. Normal bir durum, performans aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal, normal işlemci.Eklediğim görsel örnek, bana gelen işlemcide işaretli olan kısım boş
Eki Görüntüle 143643
Şu an test etme şansım yok maalesef, bende ki anakart ile uyumsuz Intel işlemciden AMD'ye geçiyorum MSI B650 Gaming Plus sipariş ettim bugün fakat bu olay başıma geldi
Teşekkür ederim.
Görsel gözükmüyor bende eklediyseniz
Yakınımda bulunan Vatan Computer mağazasına gittim. Orada ki işlemcilerin üretimi de bana gelen işlemci gibi. Cevaplayan herkese teşekkür ederim. İyi sosyaller
Görsel gözükmüyor bende eklediyseniz
Yakınımda bulunan Vatan Computer mağazasına gittim. Orada ki işlemcilerin üretimi de bana gelen işlemci gibi. Cevaplayan herkese teşekkür ederim. İyi sosyaller
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-