Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Sifir fiyati 400 lira olan, hiçbir fiziksel magazada bulamadigim, webde ise sadece bir yerde olan kitabin ikinci eli ve muhtemelen korsan versiyonu nadirkitap.com sitesinde var. Cok temiz denilmis, bir iki yerde alti cizilmis yerler var denilmis.
Simdi ben bu magazanin guvenilir oldugunu biliyorum. Aldigim kitabin gelmemesi gibi bir seyin soz konusu olmasi dusuk bir ihtimal falan ancak eger adamin anlattigi gibi gelmezse? Yani gelen kitapta denildigi gibi alti cizili yerler disinda tamamen karalanmis bir sayfa varsa? Uzerine kahve dokulmus bir sayfa varsa? Yirtilmis bir sayfa varsa? Bu gibi durumlarda ne olacak?
www.nadirkitap.com
www.nadirkitap.com
Kitabin linki ve saticinin yorumlarinin linkini verdim.
Simdi ben bu magazanin guvenilir oldugunu biliyorum. Aldigim kitabin gelmemesi gibi bir seyin soz konusu olmasi dusuk bir ihtimal falan ancak eger adamin anlattigi gibi gelmezse? Yani gelen kitapta denildigi gibi alti cizili yerler disinda tamamen karalanmis bir sayfa varsa? Uzerine kahve dokulmus bir sayfa varsa? Yirtilmis bir sayfa varsa? Bu gibi durumlarda ne olacak?
The Perks Of Being A Wallflower - STEPHEN CHBOSKY | Nadir Kitap
The Perks Of Being A Wallflower kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası. STEPHEN CHBOSKY kitapları ve CBS COMPANY 2012 baskısı kitaplar ile ikinci el ve yeni 10 milyon kitap NadirKitap.com'da
Genç Sahhaf - Nadir Kitap
Genç Sahhaf kitaplarına ulaşabileceğiniz ve Genç Sahhaf ile iletişim kurabileceğiniz sayfa. Online sahaf sayfası. İkinci el kitap satışı, yeni kitap satışı, dergiler ve koleksiyon ürünleri.
Kitabin linki ve saticinin yorumlarinin linkini verdim.