Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Sifir fiyati 400 lira olan, hiçbir fiziksel magazada bulamadigim, webde ise sadece bir yerde olan kitabin ikinci eli ve muhtemelen korsan versiyonu nadirkitap.com sitesinde var. Cok temiz denilmis, bir iki yerde alti cizilmis yerler var denilmis.

Simdi ben bu magazanin guvenilir oldugunu biliyorum. Aldigim kitabin gelmemesi gibi bir seyin soz konusu olmasi dusuk bir ihtimal falan ancak eger adamin anlattigi gibi gelmezse? Yani gelen kitapta denildigi gibi alti cizili yerler disinda tamamen karalanmis bir sayfa varsa? Uzerine kahve dokulmus bir sayfa varsa? Yirtilmis bir sayfa varsa? Bu gibi durumlarda ne olacak?

Kitabin linki ve saticinin yorumlarinin linkini verdim.

Çözüm
Yani bahsettigim gibi bir durum olamz veya olursa da iade yapilir mi?
Durumu çok iyi olarak belirtilmiş, sayfalarda hiçbir problem olmaması gerekiyor, çok iyi olarak belirtilen kondisyonda sadece kapakta yıpranma bulunabilir, nadirkitap iadeniz ile ilgilenir. Yaşadığımdan biliyorum, kargo dışında bütün masraflar karşılanır.

Düzeltme yapayım: Kapaktada problem olmaması gerekiyormuş, şuradan görebilirsiniz.
Nadirkitap sitesi güvenilirdir. Daha önce ben de bu satıcıdan alışveriş yaptım ve anlattığı gibi geldi. İçin rahat etsin istiyorsan satıcıya kafandaki soruları sor yanıtlasın. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Yani bahsettigim gibi bir durum olamz veya olursa da iade yapilir mi?
Durumu çok iyi olarak belirtilmiş, sayfalarda hiçbir problem olmaması gerekiyor, çok iyi olarak belirtilen kondisyonda sadece kapakta yıpranma bulunabilir, nadirkitap iadeniz ile ilgilenir. Yaşadığımdan biliyorum, kargo dışında bütün masraflar karşılanır.

Düzeltme yapayım: Kapaktada problem olmaması gerekiyormuş, şuradan görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-02 181627.webp
    Ekran görüntüsü 2024-11-02 181627.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Çözüm
Güvenilirdir ancak bazı sahaflar şark kurnazlığı yapabiliyorlar. Bazen de, envanterde ve satışta görünen kitap daha evvel satılıp envanter bilgisi güncellenmeyebiliyor. Bu durumda site, size kesintisiz para iadesi yapıyor.