seeraddar

Yetkin
Bu önemli bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hayatınızı değiştirir. Ders çalışırken ara verince izleyeyim dedim. Yaz mevsiminden itibaren bugüne kadar izledim ve bitti. İlk karantinada izlemiştim; neden favorim olduğunu şimdi daha iyi anladım. Naruto’daki ortalama bir karakterin işlenişi, piyasadaki bütün animedeki karakter işlenişinden on kat daha iyiymiş. Hikayede herkes haklı ama herkes haksız, mükemmel.

Ben de şahsen seviyorum. Karantinada 90. bölüme kadar izledim, sonra bıraktım ve şimdi yeniden başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk bölümoer sıkıcı hikaye açılmadan bırakmıssınız.
50 bölüm çoğu animeden daha uzun. Siz de diğerleri gibi “400 bölüm sonra açılır” demeyin lütfen.
Sanırım seride ejder meyvesi vardı. Luffy meyve yiyen biriyle karşılaşıp savaşıyordu. Şakasız söylüyorum, o savaş Ben 10’daki ortalama bir savaştan daha ciddiyetsiz ve basitti. Zaten dayanamadım, ondan sonra bıraktım.

50 bölüm çoğu animeden daha uzun. Siz de diğerleri gibi “400 bölüm sonra açılır” demeyin lütfen.
sanırım seride ejder meyvesi vardı. Luffy meyve yiyen biriyle karşılaşıp savaşıyordu. Şakasız söylüyorum, o savaş ben 10'daki ortalama bir savaştan daha ciddiyetsiz ve basitti. Zaten dayanamadım, ondan sonra bıraktım.

Bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında yaklaşık 50 bölüm izledim. Tom ve Jerry'nin bile daha One Piece'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
One Piece geç açılıyor, sıkıntı orada, hikaye açılana kadar 400-500 bölûmü izlemek her yiğidin harcı değil. 🤣

Karakter tanıtımı, mürettabatı toplama, evreni tanıtma derken kafadan ilk 200-300 bölüm gidiyor, Marineford itibari ile işler rayına oturuyor, time-skip ile de animasyonlar ve çizimler yavaş yavaş oturmaya başlıyor.

Tâbi bu kadar izlemekle uğraşana kadar 20-30 yapım bitirir insan, 750 küsür bölümlerde ben de izlemeyi bıraktım.

Ben de bitirdim fakat şimdiki planım şöyle.

Kronolojik olarak manga sırası varsa onu okuyacağım.
Sonra Naruto'ya tekrar başlayacağım.