Bu önemli bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hayatınızı değiştirir. Ders çalışırken ara verince izleyeyim dedim. Yaz mevsiminden itibaren bugüne kadar izledim ve bitti. İlk karantinada izlemiştim; neden favorim olduğunu şimdi daha iyi anladım. Naruto’daki ortalama bir karakterin işlenişi, piyasadaki bütün animedeki karakter işlenişinden on kat daha iyiymiş. Hikayede herkes haklı ama herkes haksız, mükemmel.
Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
Güzel de Naruto'yu ikinci kez bitirimek yerine One peice başlayabilirdiniz.
- Makaleler
- 1
Naruto ve Naruto Shippuden'i iki kez mi bitirdin? One Piece izleseydin daha iyiydi. 
Güzel de Naruto'yu ikinci kez bitirimek yerine One peice başlayabilirdiniz.
Naruto ve Naruto: Shippuden'i iki kez mi bitirdin? One Piece izleseydin daha iyiydi.![]()
Zamanında yaklaşık 50 bölüm izledim. Tom ve Jerry'nin bile daha One Piece'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
BirForumcuKişi
Üstün
Zamanında yaklaşık 50 bölüm izledim. Tom ve Jerry'nin bile daha One Piece'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İlk bölümoer sıkıcı hikaye açılmadan bırakmıssınız.
50 bölüm çoğu animeden daha uzun. Siz de diğerleri gibi “400 bölüm sonra açılır” demeyin lütfen.İlk bölümoer sıkıcı hikaye açılmadan bırakmıssınız.
Sanırım seride ejder meyvesi vardı. Luffy meyve yiyen biriyle karşılaşıp savaşıyordu. Şakasız söylüyorum, o savaş Ben 10’daki ortalama bir savaştan daha ciddiyetsiz ve basitti. Zaten dayanamadım, ondan sonra bıraktım.
BirForumcuKişi
Üstün
50 bölüm çoğu animeden daha uzun. Siz de diğerleri gibi “400 bölüm sonra açılır” demeyin lütfen.
sanırım seride ejder meyvesi vardı. Luffy meyve yiyen biriyle karşılaşıp savaşıyordu. Şakasız söylüyorum, o savaş ben 10'daki ortalama bir savaştan daha ciddiyetsiz ve basitti. Zaten dayanamadım, ondan sonra bıraktım.
Bir şey diyemem.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
One Piece geç açılıyor, sıkıntı orada, hikaye açılana kadar 400-500 bölûmü izlemek her yiğidin harcı değil.Zamanında yaklaşık 50 bölüm izledim. Tom ve Jerry'nin bile daha One Piece'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Karakter tanıtımı, mürettabatı toplama, evreni tanıtma derken kafadan ilk 200-300 bölüm gidiyor, Marineford itibari ile işler rayına oturuyor, time-skip ile de animasyonlar ve çizimler yavaş yavaş oturmaya başlıyor.
Tâbi bu kadar izlemekle uğraşana kadar 20-30 yapım bitirir insan, 750 küsür bölümlerde ben de izlemeyi bıraktım.
Yeni konular
-
İnternet alışverişlerinde biz sadece aracıyız dönemi bitti
- yusufumm07
-
-
-
Bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile bir bölüme geçmek mantıklı mı?
- Dr_Paradox
-
-
-
-