Detaylar
Kim cevapladı?Şu an serverda bakım var galiba. Öyle diyor site.Bütün Windows yapılarını indirmek istiyorum ama indiremiyorum. Nasıl üye olabilirim?
Bakım bitsin sonra uğraşırım.
ESD normal iso gibi değil mi? Tam hatırlamıyorum da.
Dönüştürüyorsun DISM ++ ile.Bakım bitsin sonra uğraşırım.
ESD normal iso gibi değil mi? Tam hatırlamıyorum da.
Tamamdır hocam link atabilir misiniz deneyecem?
Operating Systems - (ESD) :: Select version :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
files.rg-adguard.net
Hocam ben böyle istemedim. Geliştirme yapıları lazım bana.Operating Systems - (ESD) :: Select version :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.files.rg-adguard.net
XPeriment_Lab
Çalışkan
Geç kalmış olabilirim.
Ben bunu söyleyebilmek için kaydoldum. İstediğinizi kullanabilirsiniz.
İlkinde sadece İngilizce ve Lehçe yapılar bulabilirsiniz.
İkincisinde biraz arama yapmalısınız.
Üçüncüsü ise öbürlerine göre yeni bir site. Tam değil ancak yavaş yavaş güncelleniyor.
Ancak 6429, 5077 gibi kimsede olmayan geliştirme yapılarını buralarda bulamazsınız. Onlar zaten Betaarchive'de de yoktur.
Ben bunu söyleyebilmek için kaydoldum. İstediğinizi kullanabilirsiniz.
Kod:
windowsbase.pl
İnternet Archive
AeroHeaven
İlkinde sadece İngilizce ve Lehçe yapılar bulabilirsiniz.
İkincisinde biraz arama yapmalısınız.
Üçüncüsü ise öbürlerine göre yeni bir site. Tam değil ancak yavaş yavaş güncelleniyor.
Ancak 6429, 5077 gibi kimsede olmayan geliştirme yapılarını buralarda bulamazsınız. Onlar zaten Betaarchive'de de yoktur.