Nasıl daha hızlı kilo verilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ggbye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 466
  • Etiketler Etiketler
    kilo
Böyle sağlıksız bir diyetle çok kas kaybedersin. Günlük 1600 kalorilere çık, özellikle proteine dikkat et ve olabildiğince hareketli ol.

Özel bir durum yok, inat olarak başladım. 30 günde 75 düşmek istiyorum. 14 kilo demek oluyor imkansız gibi duruyor. Takviyeler alıyorum.

Böyle sağlıksız bir diyetle çok kas kaybedersin. Günlük 1600 kalorilere çık, özellikle proteine dikkat et ve olabildiğince hareketli ol.
Kas kaybı için ağırlık çalışıyorum. En az 90 gr protein almaya çalışıyorum.

Özel bir durum yok, inat olarak başladım. 30 günde 75 düşmek istiyorum. 14 kilo demek oluyor imkansız gibi duruyor. Takviyeler alıyorum.

Anabolik kullansan bile bu besinlerle kas yapımı zor. Hiç ama hiç sağlıklı değil hatta bir süre sonra sağlık sorunları bile yaşanabilir. 300-400 kalori açığı olan hafif bir diyet ile yavaş yavaş kilo verilmeli. Spor bir anda hurra yapılacak bir şey değil. Düzenli ancak sakince yapılması gereken bir şeydir.

Kas kaybı için ağırlık çalışıyorum. En az 90 gr protein almaya çalışıyorum.
Protein 120 gram civarına çıkabilirse çok daha iyi olur. Bir de kaloriyi artırmanız lazım çünkü önemli olan şey sağlık, tartıda düşük gözükücem diye daha çok kendinizi bitirmeyin. Hızlıca kilo verme hayalini bırakıp yavaş ve sağlıklı kilo vermeniz gerekiyor.

Öneriniz var mı?

Günlük almanız gereken kaloriden az almaya çalışmayın yoksa hormon dengeniz bozulur

Verdiğin kilo aslında ödem, şu andan itibaren yağ yakmaya başlarsın. Günlük kardiyo ve diyetini yap, şeker kullanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az kalori ile beslenerek kilo vermeye çalışmak vücudun için zararlı, aç kalarak kilo veremezsin, ters teper.
Hormon ve besin dengesini geç en basitinden hızli kilo verdiğin için vücudunda çatlaklar oluşur.

İlk ay hızlı kilo verirsin ama sonrasında gıdım gıdım kilo verirsin, alman gereken kaloriyi hesaplayarak ortalama 400-700 kalori arasında açık bırak ve bu açığı zamanla azalt.

@ggbye, 9 günde 5.5 kilo. Çok sağlıksız şeyler yapıyorsunuz. Hem ağırlık çalışıp hem günlük 700 kalori almak saçmalık. Tartıdaki sayılara değil aynaya bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. O kiloyu kastan verirseniz hiçbir anlamı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…