Loutermilch
Başarılı
Böyle sağlıksız bir diyetle çok kas kaybedersin. Günlük 1600 kalorilere çık, özellikle proteine dikkat et ve olabildiğince hareketli ol.
Özel bir durum yok, inat olarak başladım. 30 günde 75 düşmek istiyorum. 14 kilo demek oluyor imkansız gibi duruyor. Takviyeler alıyorum.Çok düşük kalorilerdesin ve çok hızlı kilo veriyorsun. Bu hiç sağlıklı değil. Kas yıkımına kadar gider eğer devam edersen. Ayrıca kilo vermenin durmuş olma sebebi vücudun kendini korumaya almış olması. Bir nevi adapte olmaya çalışıyor düşük kaloriye. Eğer özel bir durum yoksa 75'e yavaş yavaş düşmeniz daha iyi olur.
Kas kaybı için ağırlık çalışıyorum. En az 90 gr protein almaya çalışıyorum.Böyle sağlıksız bir diyetle çok kas kaybedersin. Günlük 1600 kalorilere çık, özellikle proteine dikkat et ve olabildiğince hareketli ol.
Özel bir durum yok, inat olarak başladım. 30 günde 75 düşmek istiyorum. 14 kilo demek oluyor imkansız gibi duruyor. Takviyeler alıyorum.
Protein 120 gram civarına çıkabilirse çok daha iyi olur. Bir de kaloriyi artırmanız lazım çünkü önemli olan şey sağlık, tartıda düşük gözükücem diye daha çok kendinizi bitirmeyin. Hızlıca kilo verme hayalini bırakıp yavaş ve sağlıklı kilo vermeniz gerekiyor.Kas kaybı için ağırlık çalışıyorum. En az 90 gr protein almaya çalışıyorum.
Öneriniz var mı?Protein 120 gram civarına çıkabilirse çok daha iyi olur. Bir de kaloriyi artırmanız lazım çünkü önemli olan şey sağlık, tartıda düşük gözükücem diye daha çok kendinizi bitirmeyin. Hızlıca kilo verme hayalini bırakıp yavaş ve sağlıklı kilo vermeniz gerekiyor.
Günlük almanız gereken kaloriden az almaya çalışmayın yoksa hormon dengeniz bozulurMerhaba,
Ayın 11'i saat 17.00'den beri kendi çabalarımla diyet yapıyorum ve 9 günü geride bıraktım. Başlangıçta 89 kg civarındaydım, şu an ise 83,5 kg ağırlığındayım. Ancak son 3 gündür kilom aynı kalıyor, kilo vermem duraksadı.
Yaklaşık 10 gündür günlük 700-900 kalori bandında besleniyorum. Aldığım en düşük kalori 600, en yüksek ise 1000 civarında oldu. Evde ağırlık istasyonum var ve düzenli çalışıyorum; aynaya baktığımda vücudumun değiştiğini görebiliyorum. Enerji artışı ve olumlu değişimler hissediyorum. Günde 2 sade Türk kahvesi ve 2,5-3 litre su içiyorum. Zor bir süreç ama kararlıyım; hedefim olan 75 kiloya hızlıca düşmek istiyorum. Günlük ortalama 80-90 gram protein alıyorum.
Bu beslenme miktarlarına alıştığım için açlık hissetmiyorum. Yürüyüşle pek aram yok ama kardiyo konusunu spin bike alarak çözmeyi düşünüyorum. Kilo vermemin duraksaması konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Sizce daha hızlı nasıl sonuç alabilirim?
Bugün yediklerim:
• 40 gr hindi füme.
• 45 gr yağsız ton balığı.
• 50 gr yulaf.
• 1 bardak süt.
• 180 gr yağsız/tuzsuz tavuk göğsü.
• 30 gr protein tozu.
• 2 adet salatalık.
• 150 gr haşlanmış patates (ilk defa ekledim).
Ne için hocam? Ekstra bir sorunuz olmadığı sürece önerilerimi zaten sundum.