Detaylar
Kim cevapladı?İşte önce bi 10 kilo filan almam Spor yapmam için, bu kilo ile spor yapılamaz benceSağlıklı kilo almak yağlanarak kilo almakla aynı şey değildir. Her bulduğunu ye diyenler ortamlarda fıçı gibi göbekle geziyordur herhalde. Spora yazıl dostum en sağlıklı kiloyu öyle alırsın. Suyu da hayatına kat.
shiedae3
Başarılı
İşte önce bir 10 kilo filan almam spor yapmam için, bu kilo ile spor yapılamaz bence.
Her zaman spor yapman lazım ağırlık antrenmanı yapmadan kilo bile alamazsın.
O ilginç bir algı dostum ama kırman lazım. Spor salonuna girince otomatik olarak kilo vermiyorsun veya aletler sen 60kg olmalısın demiyor. Kas geliştirmenin olayı zaten kası zorlayıp beyne güçlenmem lazım sinyalini vermek. Ek olarak kas yaparak kilo alırsan kalıcı ve sağlam bir vücudun olur 10kg yağlı şekilde kilo alırsan aynı şekilde ilerleyemezsin.İşte önce bi 10 kilo filan almam Spor yapmam için, bu kilo ile spor yapılamaz bence
LA Knight
Üstün
Sen bu halde 2000 kalori ya alıyorsun ya almıyorsun ki benim tahminim 1600-1800 civarında kalıyorsun gibi.
Günlük 300-500 kalori de ayakta yaktığını hesap etsek senin 2300-2500'e yakın kalori alman gerekiyor. Test etmek lazım kalori alımını 2200-2300'e çıkar 1 hafta deneme yap. Aynıysan 200 kalori daha arttır yine aynıysa 200 daha. Hızlı almana gerek yok. Kilo alımını en az 5-6 aylık periyoda bölmek lazım.
Günlük 300-500 kalori de ayakta yaktığını hesap etsek senin 2300-2500'e yakın kalori alman gerekiyor. Test etmek lazım kalori alımını 2200-2300'e çıkar 1 hafta deneme yap. Aynıysan 200 kalori daha arttır yine aynıysa 200 daha. Hızlı almana gerek yok. Kilo alımını en az 5-6 aylık periyoda bölmek lazım.
Hacmi düşük kalorisi yüksek tüket. Çok yiyemiyorsan hepsini karıştırıp iç.
Karıştırıp içme olayını yapamıyorum midem bulanıyor. Ama dediğiniz gibi hepsinden güne yayarak yerimHacmi düşük kalorisi yüksek tüket. Çok yiyemiyorsan hepsini karıştırıp iç.