1.70 boy ve 70-75 kg civarıyım, her gün evde 1 litre kola içip akşamlara kadar CS oynamaktan yıldırım gülleye dönüşeceğim.
Evde olan imkanlar ile nasıl verebilirim fazla kiloları? Farklı yemek yapıp yeme gibi bir lüksüm yok, ne varsa onu yiyorum.
Hocam siz kendinize kilolu diyorsanız, 4 ay önce sigarayı bıraktım, 80’den 95 kg oldum. Boyum 1.84 ve şu an göbek çevremde yağlanma var. 10 pantolonumdan 8’i olmuyor. Kendinize sınır koyun, her gün azaltarak gidin: 900 ml, 800 ml… 200 ml, 100 ml diyerek bırakın. Bir anda bırakırsanız, ileride patlama yaşayıp abanırsınız. Biraz spor yapın ve kalori miktarınıza dikkat edin. Ben ChatGPT’yi diyetisyenim yaptım, 10 günde 2 kilo verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bardağın sonu gelmeyecek gibi. Son şişeye doğru gitme de.

Son bardağımı bitirdim daha almam umarım.

Hocam siz kendinize kilolu diyorsanız 4 ay önce s*garayı bıraktım 80'den 95 kg oldum 1.84'üm ve şu an göbek çevremde yağlanma var 10 pantolonumdan 8'i olmuyor. Kendinize sınır koyun her gün azaltarak gidin 900ML 800ML... 200ML 100ML diyerek bırakın 10 günde bir anda bırakırsanız ileride patlama yaşayıp abanırsınız. Biraz spor ve kalori miktarınıza dikkat edin ben chat cpt yi diyetisyenim yaptım 10 günde 2 kilo verdim.

Ya kilolu değilim de bu gidişle göbek çıkacak gibi duruyor. Şimdiden durayım diyorum.

Vallahi kelin ilacı olsa başına sürer. 1 ay önce en az 6 kilo yağ kaybetmem gerekiyordu. Hala kaybetmem gerek yani öyle diyeyim 🤣🤣.
Protein ağırlıklı beslen. Az yağ hiç karbonhidrat alma. Spor yapabiliyorsan yap. Ama kesinlikle diyet düzelt.