Günde 4 litre su iç, kalori açığı ver ve her sabah koş. Bu şekilde kilo veremezsen ya bir yerde hata yapıyorsun ya da yalan söylüyorsun demektir.

Ben 1 Litre içerken zorlanıyorum...
75 kg birisinin 1 litre suda zorlanması imkansız bir şey. Ben bu bahsettiğim düzen ile 82 kilodan 71'e kadar düştüm, durmasaydım 60'lara düşecektim. Eritiyor resmen. Merak etme kola içmeyi bırakıp hareketli ve sağlıklı bir hayat düzenine geçince 3+ litre su rahat içersin. Bu arada sabah koşularını lakayıtlıktan uzak, disiplinli bir şekilde yapman gerekiyor. Ben çok yokuşlu ve engebeli bir koşu parkında 5 km civarı koşuyorum, nefesim kesiliyor bir noktadan sonra. Ama yağ yakmak ve kondisyon kazanmak için şart.

Son düzenleme:
1.70 boy ve 70-75 kg civarıyım, her gün evde 1 litre kola içip akşamlara kadar CS oynamaktan yıldırım gülleye dönüşeceğim.
Evde olan imkanlar ile nasıl verebilirim fazla kiloları? Farklı yemek yapıp yeme gibi bir lüksüm yok, ne varsa onu yiyorum.

Şekersiz kola tüketmeyi dene
Kalori açığı ver (2600 kalori alman gerekiyorsa 2000 al)
Abur Cubur ve Rafine Şekeri porsiyon kontrollü tut (Sağlık sorunun yoksa)
Hareketliliğini arttır.

Ayrıca illa kola içeceğim diyorsan aldığın kafeinin hakkını verecek kadar egzersiz yapman gerekiyor.

Kendini bu şekilde küçümseme. Sağlıklı yaşamak istiyorsan buna mental sağlık da dahildir.

Ben 1 Litre içerken zorlanıyorum...
O sırada her antremanda 5 litre içen ben:

Şaka bir yana su tüketimini arttırın gün içinde belirli saatlere bölerek. Minimum 3, maximum 5 litre içmeye çalışın. Ben günde 10-15 litre içiyorum.