Detaylar
Kim cevapladı?Evet aga haklısın şimdi iyi görünmezsek ne zaman görüneceğiz. İşin kötü yanı ben 17den sonra inanılmaz saldım. Biraz geçen sene toparlamak için spor salonuna gittim ama çok sürmedi onu da bırakınca işler epey kötüye gitti. Mental açıdan da yks, mezun stresi falan çok etkiledi beni. Birde sonda çok fazla terimsel konuşuyorsun dediklerini anlayamadım malesefFazlasıyla var ama obeziteyle alakan yok. Maksimum olabilecek şey elit genetiğe sahip olmaman.
Olmak zorunda da değil. Bu yaşlarda iyi görünmezsek ne zaman görünebiliriz ki.
Şimdi fark ettim ilk fotoğrafta gayet iyi duruyor. Mental sağlığına dikkat et zaman içerisinde prolaktin ve estradiol artmış gibi görünüyor.
Jinekomasti başlamış. Hatta zaten jinekomastin var mış yağ oranın arttığı için doğal olarak büyümüş gibi görünüyor.
1.5 ayda ölüm diyeti yaparak 10 kilo verdim. Sana da tavsiye ederim.
Hiç sağlıklı bir süreç olmadığına eminim ama istikrarını tebrik ediyorum dostum.
Evet aga haklısın şimdi iyi görünmezsek ne zaman görüneceğiz. İşin kötü yanı ben 17'den sonra inanılmaz saldım. Biraz geçen sene toparlamak için spor salonuna gittim ama çok sürmedi onu da bırakınca işler epey kötüye gitti. Mental açıdan da YKS, mezun stresi falan çok etkiledi beni. Bir de sonda çok fazla terimsel konuşuyorsun dediklerini anlayamadım maalesef.
Ben de çok taktım şimdi lise mezunu da değilim.
Nasıl bişey bu aga?1.5 ayda ölüm diyeti yaparak 10 kilo verdim. Sana da tavsiye ederim.
Günde 500 kalorinin üstüne çıkmayacaksın. Bol su içeceksin. Ve 1 saat kardiyo yapacaksın. Ama öyle boş boş yürümeyeceksin koşu bandında. Nabzını 3 dakkada bir 150'lere çıkaracaksın. Bunu set halinde 1 saat boyunca yapacaksın. Bu şekilde çatur çutur yağ yakmaya başlıyorsun.
Evet şimdi yksye hazırlanmayı da bıraktım. Mental yorgunluk ve takıntılık insanı hem fiziken hemde duygusal olarak çok yoruyor ve dağıtıyor maalesef.
Harbi ölüm diyetiymiş. Ben bunu pek beceremem aga ya.Günde 500 kalorinin üstüne çıkmayacaksın. Bol su içeceksin. Ve 1 saat kardiyo yapacaksın. Ama öyle boş boş yürümeyeceksin koşu bandında. Nabzını 3 dakkada bir 150'lere çıkaracaksın. Bunu set halinde 1 saat boyunca yapacaksın. Bu şekilde çatur çutur yağ yakmaya başlıyorsun.
Kalori açığı + kardiyo sporu + egzersiz ama vücudun tamamını çalıştırmaya odaklı egzersiz özellikle ayrıca karın bölgesine çalış + sindirim + şekerli yiyecek içecek ve asitli içecekleri bırak fastfood bırak.
Günde 500 kalorinin üstüne çıkmayacaksın. Bol su içeceksin. Ve 1 saat kardiyo yapacaksın. Ama öyle boş boş yürümeyeceksin koşu bandında. Nabzını 3 dakikada bir 150'lere çıkaracaksın. Bunu set halinde 1 saat boyunca yapacaksın. Bu şekilde çatur çutur yağ yakmaya başlıyorsun.
Yürüyüş tercih edilirse yüksek tempolu incline sona dayanmalı.
Kalori açığı + kardiyo sporu + egzersiz ama vücudun tamamını çalıştırmaya odaklı egzersiz özellikle ayrıca karın bölgesine çalış + sindirim + şekerli yiyecek içecek ve asitli içecekleri bırak fastfood bırak.
Niye karın bölgesi hocam. Bölgesel yağ yakımının var olmadığını bir 50 senedir bütün sektör biliyor
Niye karın bölgesi hocam. Bölgesel yağ yakımının var olmadığını bir 50 senedir bütün sektör biliyor.
Onu bende bilmiyorum spor hocam önerdi ama yağ yakmak için mi başka bir şey için mi emin değilim diğerleri bende genel olarak işe yaradı yaramaya devam ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bende bilmiyorum spor hocam önerdi ama yağ yakmak için mi başka bir şey için mi emin değilim diğerleri bende genel olarak işe yaradı yaramaya devam ediyor.
Karın çalışmanın hiçbir anlamı olmuyor yağ yakımı açısından hocam bilginiz olsun.