Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Merhaba, artık VPN aramaktan bezdim. Hiçbiri çalışmıyor çalışsa da 10 dakikadan sonra kapanıyor açmak için 2 saat uğraşmam lazım. VPN satanlarda var ama pahalı. 1 ay için Wi-Fi parası kadar 200 tmt ödemek çok saçma. Çevremde yazılımdan anlayan pek yok. Öğretenlerde var ama onlar da 300-350 Tmt'dan üzeri öğretiyorlar. Yahu altı üstü bir VPN! Neyse tüketen değil üreten olmak lazım. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yazılım kodlama Python C+ falan bu konularda zır cahilim. Nereden nasıl başlayabilirim?
Yııllardır WARP kullanırım. Açıkken dahi hız problemleri bile yaşamadım kesilme kopma gitme gelme hiç yapmıyor. Bir deneyin derim. Siz biraz sinirlenmişsiniz
Bruhistan
Başarılı
Hem mobil hem PC için.Mobil için mi arıyorsunuz PC için mi? Mobilde VPN arıyorsanız kendimde kullandığım bir ücretsiz uygulama önerebilirim.
Mobil için VPN Wave, şu an ücretli mi değil mi bilmiyorum ama geçen yaz İnstagram’a erişim engeli getirildiğinde ücretsizdi.
Türkmenistan'da DPI bypass yöntemleri işe yarıyor mu bilmiyorum yaramıyorsa VPN son çare.Çünkü yaşadığım ülkede her şey engelli. Film izleyeceğim diyorum bütün siteler kapalı. Makale/haber okuyacağım diyorum engelli. Online oyun desem onlarda engelli. 180 TMT ödüyorum internete, aldığım hizmete bak. Sadece Google'da boş beleş takılıyorum. Bu yüzden kurmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-