Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
İyi sayılmaz. İşkolik oldum. Artık çok az dışarı çıkıyorum. Arkadaşlarım çağırınca gidemiyorum işim yüzünden.
Geçmiş olsun hocam. Doktora falan göründünüzmü?İyi değilim
Bademciklerim iltihaplandı daha kışa bile tam giremeden.
Batur 17
Başarılı
@23783 teşekkür ederim, sıra aldım ama ancak 1 ay sonrası için (muz cumhuriyeti) sıra verdiler bekliyorum, o sırada sağlık ocağına gidip antibiyotik yazdırdım.
Umarım esnek saatlerde çalışabileceğiniz bir işiniz olur, lisedeyken açığa geçtiğimde tüm arkadaşlarımla aram açılmıştı artık liseden arkadaşlarımla görüşmüyorum insanlarla aranızı açmayın kesinlikle
Umarım esnek saatlerde çalışabileceğiniz bir işiniz olur, lisedeyken açığa geçtiğimde tüm arkadaşlarımla aram açılmıştı artık liseden arkadaşlarımla görüşmüyorum insanlarla aranızı açmayın kesinlikle
- Makaleler
- 2
Deneyeceğim hocam. Şu işkolik tavrımı acil bırakmam lazım. 12 kere aramışlar açmamışım mesela@23783 teşekkür ederim, sıra aldım ama ancak 1 ay sonrası için (muz cumhuriyeti) sıra verdiler bekliyorum, o sırada sağlık ocağına gidip antibiyotik yazdırdım.
Umarım esnek saatlerde çalışabileceğiniz bir işiniz olur, lisedeyken açığa geçtiğimde tüm arkadaşlarımla aram açılmıştı artık liseden arkadaşlarımla görüşmüyorum insanlarla aranızı açmayın kesinlikle![]()
İyiyim, teşekkürler. Stres var biraz atamalar başladı diye. Hayırlısı olsun bakalım.
SiberSasi
Becerikli
Neden başladı hocam?İyiyim, teşekkürler. Stres var biraz atamalar başladı diye. Hayırlısı olsun bakalım.
Çok geçmiş olsun hocam.İyi değilim
Bademciklerim iltihaplandı daha kışa bile tam giremeden.