Makaleler
2
Günaydın veya iyi geceler Techolay üyeleri. Nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor? Umarım istediğiniz gibi gidiyordur. Beni sorarsanız mental olarak bitkin bir dönemdeyim. Ama çözmeye çalışıyorum. Umarım siz böyle bir döneme girmezsiniz. Her şey istediğiniz gibi ve tam olur umarım. Herhangi bir amacım yok bu konuyu açarken. Sadece hal hatır sormak istedim. Belki birilerinin morali düşükse ya da sorunu varsa yardım edebiliriz.

Gitmiyor.

1756771814337.webp

Aklıma gelen şey ise, size bunu yaptıran şey ne?
Sürekli psikolojik/psikiyatrik sorunlarımla uğraşmaktan bıktım. İşsizim, param yok, geleceğimi düşünmüyorum ve insanlıktan nefret ediyorum. Hiç kimse içimdeki sorunları anlayamıyor, kaç kere terapi aldım bir gram işe yaramıyor. Artık hayattan bıktım ve ne kadar kötü, acımasız olduğunu anlıyorum.

Sürekli psikolojik/psikiyatrik sorunlarımla uğraşmaktan bıktım. İşsizim, param yok, geleceğimi düşünmüyorum ve insanlıktan nefret ediyorum. Hiç kimse içimdeki sorunları anlayamıyor, kaç kere terapi aldım bir gram işe yaramıyor. Artık hayattan bıktım ve ne kadar kötü, acımasız olduğunu anlıyorum.

Pes etmenin anlamı yok, herkes düşer, önemli olan kalkmak.