Sürekli psikolojik/psikiyatrik sorunlarımla uğraşmaktan bıktım. İşsizim, param yok, geleceğimi düşünmüyorum ve insanlıktan nefret ediyorum. Hiç kimse içimdeki sorunları anlayamıyor, kaç kere terapi aldım bir gram işe yaramıyor. Artık hayattan bıktım ve ne kadar kötü, acımasız olduğunu anlıyorum.
Herkes bir dönem sizin yaşadığınız gibi sorunlar yaşar. Bende yaşadım. Bende bir zamanlar her hafta psikiyatriste gittim. Hatta bende sizin gibi yapmaya kalktım (diyemiyorum). Ama sonra hayat ne kadar zor olursa bile yapmak istediğim şeyi yapmak istediğimi anladım. Hayat kısa ve 1 kere geliyoruz. Bari güzel yaşayalım değil mi? İstediğiniz şeyi yapın. Kim ne diyebilirki? Başarmak sadece 1 kağıt parçasından ibaret değil bence. Başarmak insanın içinde vardır ve birisi bir işte ne kadar iyiyse onda kendini son seviyeye getirmesi lazım bence. Bende böyle bir dönem geçirdiğim için seni az veya çok anlıyorum. Ama cidden başını kaldırıp yola devam etmen lazım. Biraz klasik oldu ama cidden bunu yaparsan kendini mükemmel hissedeceksin. Sadece 1 kere dene ve ne kadar iyi bir şey olduğunu gör. Unutma hayat yaşamak ve tadını çıkarmak için vardır sürünmek için değil.
Sürekli psikolojik/psikiyatrik sorunlarımla uğraşmaktan bıktım. İşsizim, param yok, geleceğimi düşünmüyorum ve insanlıktan nefret ediyorum. Hiç kimse içimdeki sorunları anlayamıyor, kaç kere terapi aldım bir gram işe yaramıyor. Artık hayattan bıktım ve ne kadar kötü, acımasız olduğunu anlıyorum.
5 sene psikoz geçirdim hâlâ da ara sıra vuruyor kullanmadığım ilaç kalmadı EKT bile gördüm ölü ruh gibiydim odadan çıkamaz sadece ilaçların verdiği uyku etkisi ile uyurdum. Üstüne psikoz atakları geçirirken annemi kaybettim doktorum ve diğer aile üyelerim psikozum yüzünden bu ölümü kaldıramayacağımı düşündü. Akıl hastanesi yatırmak istediler geri çevirdim ortada baba yok yardımcı olacak pislik narsist her zaman kendi çıkarı için hayatta kalmaya çalışan bir baba ha birde bana çocukken zorla anne detirtmeye çalıştığı karısı için yaşıyor. Önemli olan güçlü durmak en ağır ilaçları kullandım sayamadığım kadar ilaç değiştirdim 5 sene boyunca sanki güneş hiç doğmuyormuş gibiydi sadece siyah beyaz gri bir hayat güneşin ışığını çok özlemiştim o dönemlerde artık. Yeri geldi çok düştüm ama her zaman ayağa kalkmasını bildim 5 ilaçtan 2 tane ilaca düştüm. Önemli olan ne olursa olsun ayağa kalkabilmek ilaçlar falan bunların hepsi yalan senin beyninde bitiyor kendin bitereceksin ben hep ilaçlara umut bağlıyordum iyileştirir herhalde beni diye. Ancak umut bağlamam yüzünden bu ilaçlara bağımlı oldum bunlar bana bir yere kadar yardımcı oluyor dedim kendim bitirmem lazım dedim ve düştüğüm yerden kalkmasını bildim. Çok şükür şuan çok daha iyiyim artık güneşin ışığını görebiliyorum unutma iş sende bitiyor umarım bu yaşadığım şeyler sana yardımcı olur dostum .
Sol kolum alçılı olduğu için pek oyun oynayamıyorum. Bu nedenle bugünlerde biraz sıkıldığım oluyor. Hatta Stellar Blade'i oynamayı çok istiyorum fakat alçılı elle gerçekten oynanmıyor.
4 Eylül'de hastaneye kontrole gideceğim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak göreceğiz.
İyiyiz, taşınma telaşesi başladı. (bu zamana niye bıraktık ailecek bilgimiz yok) okulum eve epey yakın olacağı için mutluyum. Çalışma masası alacağım kendime ayrıca.
Umarım sizler de iyisinizdir.
(Cimbomu söğüşlemişler, ona da bir keyiflendik)
Sol kolum alçılı olduğu için pek oyun oynayamıyorum. Bu nedenle bugünlerde biraz sıkıldığım oluyor. Hatta Stellar Blade'i oynamayı çok istiyorum fakat alçılı elle gerçekten oynanmıyor.
4 Eylül'de hastaneye kontrole gideceğim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak göreceğiz.
İyiyiz, taşınma telaşesi başladı. (bu zamana niye bıraktık ailecek bilgimiz yok) okulum eve epey yakın olacağı için mutluyum. Çalışma masası alacağım kendime ayrıca.
Umarım sizler de iyisinizdir.
(Cimbomu söğüşlemişler, ona da bir keyiflendik)
Valla şu okul olmasa bayağı iyi olacaktım da, okul biraz canımı sıkıyor. Müdür yardımcısı hepimize 20 Eylül'e kadar hastane kontrol için gitme şartı verdi (Askeri hastanede kan değerleri, tansiyon göz sağlığı vs. bakıp rapor verecekler onun kontrolü ille de gideceksiniz diyor bize). Bunun içinde kimlik, raporlar falan filan fistan. Ulan, ne gerek var ya?