Nasılsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 230155
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 111

230155

Yetkin
Selam, iyi sosyaller. Gununuz nasıl geciyor?

İyi değilim, sınav yaklaştıkça kafam patlayacak gibi oluyor.
Mezuna kalma demişti bir hocam. Hep döngüye gireceksin, bu işi 3 ayda bitir dedi.
2. mezunum ve dediğini yaşıyorum, pişmanlık dağlar kadar. Bütün hayatımın ÖSYM sonuç belgesi yüzünden bitişini izlemek beni yerin dibine sokuyor.
Beklentiler var, ben yarım yamalak çalıştım. Ne gelecek başıma merak ediyorum.
Keşke zekam olduğu kadar masa başında günse 6 saat ders çalışacak kadar da iradem olsaydı. Hep bir sorun hep bir şey oldu zamanla bahane ettim çığ gibi büyüdü... Sinava 3 gün var.

@Argo umarim kotu bir durum yoktur. Ben iyiyim teşekkür ederim.

Aşırı boş geçiyor. Sıkıntıdan gittim sabahleyin dişimi yaptırdım acileyiti olmamasına rağmen. Finalde bitti zaten yapacak bir şey kalmadı.

@Unlishimaide, benim de AYT kismina calisamadim. Heyecan yok sifir beklentimde yok. Mezuna kalacagim muhtemelen. Umarim en iyisi gerceklesir.

@Unlishimaide, ben normal şu an disiplinli calistigim gibi calismaya devam edeceğim. TYT AYT deneme gibi olacak. 12. sinifim şu an okul sinavlari ve ailevi sorunlardan calisamadim. Cok bolundu odagim kalmadi. Bu yaz bitirip derece yapmayi planliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…