Detaylar
Kim cevapladı?Argo
Uzman
İyi değilim ama benden de kötüleri vardır diyebilirim. Siz nasılsınız?
İyi değilim, sınav yaklaştıkça kafam patlayacak gibi oluyor.
Mezuna kalma demişti bir hocam. Hep döngüye gireceksin, bu işi 3 ayda bitir dedi.
2. mezunum ve dediğini yaşıyorum, pişmanlık dağlar kadar. Bütün hayatımın ÖSYM sonuç belgesi yüzünden bitişini izlemek beni yerin dibine sokuyor.
Beklentiler var, ben yarım yamalak çalıştım. Ne gelecek başıma merak ediyorum.
Keşke zekam olduğu kadar masa başında günse 6 saat ders çalışacak kadar da iradem olsaydı. Hep bir sorun hep bir şey oldu zamanla bahane ettim çığ gibi büyüdü... Sinava 3 gün var.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Aşırı boş geçiyor. Sıkıntıdan gittim sabahleyin dişimi yaptırdım acileyiti olmamasına rağmen. Finalde bitti zaten yapacak bir şey kalmadı.
230155
Yetkin
@Unlishimaide, benim de AYT kismina calisamadim. Heyecan yok sifir beklentimde yok. Mezuna kalacagim muhtemelen. Umarim en iyisi gerceklesir.
Hocam, sene başından başla AYT'ye mümkünse. Tekrar mezuna kalma lüksüm yok. İnsan korkuyor açıkçası gelecekten.@Unlishimaide, benim de AYT kismina calisamadim. Heyecan yok sifir beklentimde yok. Mezuna kalacagim muhtemelen. Umarim en iyisi gerceklesir.
230155
Yetkin
@Unlishimaide, ben normal şu an disiplinli calistigim gibi calismaya devam edeceğim. TYT AYT deneme gibi olacak. 12. sinifim şu an okul sinavlari ve ailevi sorunlardan calisamadim. Cok bolundu odagim kalmadi. Bu yaz bitirip derece yapmayi planliyorum.
mburakkarakas
Yetkin
Üniversite biteli 1 sene oluyor hala iş bulamadık