Nasılsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 230155
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 251
Askerliği nasıl erteledin?

Çok iyiyim, mükemmel olmasa da mükemmele yakın geçiriyorum yazı, yani boş ama daha çok geliştireceğim. Eylül’e kadar en azından 1. Sınıfa belirli ölçüde hazırlıklı gitmek için yapmam gereken birkaç șey var, onları da yoluna koyacağım umarım.

Selam, iyi Sosyaller. Gununuz nasıl geciyor?

Sağlık sorunları yüzünden 2-3 ay YKS'ye çalışamadım adamakıllı. Sınava 1 gün kaldı neredeyse. Mezuna kalacağım yüzde 99.999. Mutsuzum diyelim, bayağı psikolojik olarak bitmişim şu an. En azından hedef yükselttim, bir sene içinde ilk 30 bine girme hedefim var, o şekilde biraz motive oluyorum.

Sen nasılsın?

Askerliği nasıl erteledin?

Bildiğim kadarıyla YKS falan için mezuna kalınca 2 sene erteleme hakkın var.

Mezuna kalmak dünyanın sonu değil bu arada sevmediğin bir bölüme gitsen hayatın zehir olacak. Ailen destekçiyse kal ama son şans iyi değerlendrimen gerek

Dünyanın sonu gibi geliyor.

Saglik onemli hocam gecmis olsun. Ben iyiyim ama mezuna kalirsam bir evde izdiham yasanacak elbet sabirla gececek şu an AYT Matematik çalışacağım. AYT'yi bitirip derece yapmayi dusunuyorum. Okulum hiç iyi bir okul değildi sonuç olarak bu senem bir heba oldu.

İyi ne olsun işte.

Hep oyle olsun.

İfadeler: Nop
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…