İyi değilim, sınav yaklaştıkça kafam patlayacak gibi oluyor.
Mezuna kalma demişti bir hocam. Hep döngüye gireceksin, bu işi 3 ayda bitir dedi.
2. mezunum ve dediğini yaşıyorum, pişmanlık dağlar kadar. Bütün hayatımın ÖSYM sonuç belgesi yüzünden bitişini izlemek beni yerin dibine sokuyor.
Beklentiler var, ben yarım yamalak çalıştım. Ne gelecek başıma merak ediyorum.
Keşke zekam olduğu kadar masa başında günse 6 saat ders çalışacak kadar da iradem olsaydı. Hep bir sorun hep bir şey oldu zamanla bahane ettim çığ gibi büyüdü... Sinava 3 gün var.
Askerliği nasıl erteledin?

Çok iyiyim, mükemmel olmasa da mükemmele yakın geçiriyorum yazı, yani boş ama daha çok geliştireceğim. Eylül’e kadar en azından 1. Sınıfa belirli ölçüde hazırlıklı gitmek için yapmam gereken birkaç șey var, onları da yoluna koyacağım umarım.

Selam, iyi Sosyaller. Gununuz nasıl geciyor?

Sağlık sorunları yüzünden 2-3 ay YKS'ye çalışamadım adamakıllı. Sınava 1 gün kaldı neredeyse. Mezuna kalacağım yüzde 99.999. Mutsuzum diyelim, bayağı psikolojik olarak bitmişim şu an. En azından hedef yükselttim, bir sene içinde ilk 30 bine girme hedefim var, o şekilde biraz motive oluyorum.

Sen nasılsın?

Bildiğim kadarıyla YKS falan için mezuna kalınca 2 sene erteleme hakkın var.

İyi değilim, sınav yaklaştıkça kafam patlayacak gibi oluyor.
Mezuna kalma demişti bir hocam. Hep döngüye gireceksin, bu işi 3 ayda bitir dedi.
2. mezunum ve dediğini yaşıyorum, pişmanlık dağlar kadar. Bütün hayatımın ÖSYM sonuç belgesi yüzünden bitişini izlemek beni yerin dibine sokuyor.
Beklentiler var, ben yarım yamalak çalıştım. Ne gelecek başıma merak ediyorum.
Keşke zekam olduğu kadar masa başında günse 6 saat ders çalışacak kadar da iradem olsaydı. Hep bir sorun hep bir şey oldu zamanla bahane ettim çığ gibi büyüdü... Sinava 3 gün var.

Mezuna kalmak dünyanın sonu değil bu arada sevmediğin bir bölüme gitsen hayatın zehir olacak. Ailen destekçiyse kal ama son şans iyi değerlendrimen gerek

Sağlık sorunları yüzünden 2-3 ay YKS'ye çalışamadım adamakıllı. Sınava 1 gün kaldı neredeyse. Mezuna kalacağım yüzde 99.999. mutsuzum diyelim, bayağı psikolojik olarak bitmişim şu an. En azından hedef yükselttim, bir sene içinde ilk 30 bine girme hedefim var, o şekilde biraz motive oluyorum.

Sen nasılsın?

Mezuna kalmak dünyanın sonu değil bu arada sevmediğin bir bölüme gitsen hayatın zehir olacak. Ailen destekçiyse kal ama son şans iyi değerlendrimen gerek.

Dünyanın sonu gibi geliyor.

Sağlık sorunları yüzünden 2-3 ay YKS'ye çalışamadım adamakıllı. Sınava 1 gün kaldı neredeyse. Mezuna kalacağım yüzde 99.999. Mutsuzum diyelim, bayağı psikolojik olarak bitmişim şu an. En azından hedef yükselttim, bir sene içinde ilk 30 bine girme hedefim var, o şekilde biraz motive oluyorum.

Sen nasılsın?

Mezuna kalmak dünyanın sonu değil bu arada sevmediğin bir bölüme gitsen hayatın zehir olacak. Ailen destekçiyse kal ama son şans iyi değerlendrimen gerek

Saglik onemli hocam gecmis olsun. Ben iyiyim ama mezuna kalirsam bir evde izdiham yasanacak elbet sabirla gececek şu an AYT Matematik çalışacağım. AYT'yi bitirip derece yapmayi dusunuyorum. Okulum hiç iyi bir okul değildi sonuç olarak bu senem bir heba oldu.

Hep oyle olsun.