Nasılsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
İyiyim, muhabbet kuşum için sürüsüyle alet edevat aldım az önce.
Ufacık bir ihmal bile çok kötü sonuçlar doğuruyor hocam. Kaç yıl hatırlamıyorum bir muhabbet kuşumuz vardı adam yanlış kafes vermiş intihatr etmişti.

Ben hiç konuşmuyorum. Eskiden bir arkadaşım vardı ama 3-4 yıldır konuşmuyoruz.

Bende geleyim mi? Şaka şaka.

Hiç ya aynı tas aynı değirmen. Ailevi sorunlar falan.
Tahmin ediyordum, yanıma gelemezsin maalesef ama sosyal üzerinden sabaha kadar çılgınca helalleşebiliriz.(!)
Şaka yapıyorum ancak profil fotoğrafını gedi içinde gedi yaparak miyav kardeşi olabilirsin!

Aynı diyebilirim ancak yine arkadaşlarım var 1 kaç tane, hayatın keyfine bakıyorum.

İfadeler: 792

Bir şey olmaz sen açıl bana kalırsa. Red yersen kafana takma ileride daha iyiler ile tanışırsın.

Bu kız olmasa bir daha asla sevgili uğraşmayacağım yemin ederim ben bu kıza bağlandım red ederse çok fena koyar bana.
Konuşmamak çok daha kötü hocam. Bir yandan birisi kapar sonra...

Bu kız olmasa bir daha asla sevgili uğraşmayacağım yemin ederim ben bu kıza bağlandım red ederse çok fena koyar bana.
Yav boşver açıl gitsin, he dikkat et kızın sevgilisi, sevdiği biri falan var mı dikkat et. Adın çıkar sonra, sen bi dene şansını baktın olmadı hayatın sonu değil ya git keyfine bak.

Yav boş ver açıl gitsin, he dikkat et kızın sevgilisi, sevdiği biri falan var mı dikkat et. Adın çıkar sonra, sen bir dene şansını baktın olmadı hayatın sonu değil ya git keyfine bak.

Hayır sevdiği sevgilisi yok. Zaten red yerse orada ağlamam üzülmem. Kendimi ezik göstermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…