Nazgûl Blender çizimi

Süper olmuş. Tam korku oyununa koymalık. Modeli satacak mısınız, yoksa ücretsiz yayınlamak gibi bir düşünceniz var mı?

Süper olmuş. Tam korku oyununa koymalık. Modeli satacak mısınız, yoksa ücretsiz yayınlamak gibi bir düşünceniz var mı?
Öncelikle çizim. Çok şahane, çok beğendim. Dark Souls oyununda Nito gibi aynı. Yani profesyonel bir proje de kullanılabilir nitelikte.

Gece bu konuyu birazcık korktum üstelik.

Son düzenleme:
Öncelikle çizim. Çok şahane, çok beğendim. Dark Souls oyununda nito gibi aynı. Yani profesyonel bir proje de kullanılabilir nitelikte.

Gece bu konuyu birazcık korktum üstelik.

Teşekkürler. Blender da biraz zayıf yönler var. Ancak en kolay modelleme programı olduğunu düşünüyorum. Ve araçları çok kullanışlı öğrenmesi kolay. Elim kolum gibi kullanabiliyorum neredeyse. Tabii organik karakter modellemede çok iyi değil. O kısma da el atıp ZBrush öğrenerek karakter çizimleri de yapabilirim.

Hocam satmayı mı düşünüyorsunuz acaba?

Hocam satmayı mı düşünüyorsunuz acaba?

Daha çok el becerisi geliştirmek tecrübe edinmek amacı ile çalışıyorum. Ama satışa koyduğum modeller de var.

Esas amacım oyun şirketinde çalışmak. Bakalım duruma göre.

Ufak bir düzenleme yaptım.

Dosya Ekleri

• 4.webp
    28 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…