@Ayhan Dönmez işten güçten dolayı uygun vakit olmadı. Artık samimiyete dayanarak 'siz' değil 'sen' olarak hitap edeceğim izninle. Yaşlarımız da yakındır muhtemelen. Seni bilen biliyor Ayhan hocam. Forumda da zaten bilen biliyor, forum dışında da Ayhan Dönmez vardı, 50 sayfa RAM konusu yaptı diye de konusu açılır. Saçma sapan 1.44V limitli RAM'ime bile olabilecek maksimumları yaptırdın. Benim gibi şahsı adına teşekkür edecek çok kişi vardır.
DDR5 RAM OC işine ben kolay demiyorum ama karşı olduğum da kendisinin yaptığı gibi atomu parçalıyorum muamelesi göstermemek lazım. Bir de üslup önemli. Bu RAM değil de tıp veya farklı bir konuda da uzmanlık olabilirdi mesela, hatta ciddi uzmanlık olurdu; insanın üslubu önemlidir, ne anlattığından çok.
Son videosunda dediği %3-5 kazanç oluyor, standart kullanıcıya şart değil, ben hobi olarak yapıyorum demesine katılıyorum. Fakat, forumdan rahatsız olmasına da ben net karşıyım mesela. Burada hazır senin gibi anlayan birisi var ve yardım etmeye istekliydin. Ben ve benim gibiler de bunu kullandı ve EXPO'dan çok daha iyi seviyelere geldik. Kağıt üzerinde yüksek kazanç olsun olmasın, forum bu imkanı sağladı.