Ben overclock vs. anlamıyorum ama şimdilerde biraz ilgimi çekti. Videoyu izleyeceğim. Adamın söyledikleri doğru mu değil mi? Değilse ne izleyeyim?

Açıkçası kanalında merak ettiğim için 1-2 kere soru sordum, tersleyince sildim yaptığım yorumları bizzat. 36 yaşında insanım, çocuk gibi fırçaladı beni. Yani o da açıklamamıştı anlattığı ürünün 1-2 noktasını, ben de merak etmiştim. Sinirli yapısı benim çok hoşuma gitmiyor. Bilgilendirici, eğitici, rehber niteliğinde paylaşım yapan insanlar biraz sakin olmalı diye düşünüyorum. Biz de yapıyoruz rehberler ama sakin kalıyoruz. Özellikle forum kültürüne karşı bayağı bir gergin. Forum dediğiniz an yandınız şayet. Yapay zekayı hiç sevmiyor olmama rağmen yapay zekaya sorarım, yine de kendisine bir şey danışmam. Aslında mühendis kendisi ya da bizim beklentilerimizi düşük tutmamız gerekiyor belki de. Benim kendisine naçizane tavsiyem biraz daha sakin kalması. Nihayetinde sponsorluk anlaşmaları var, onu anlıyoruz, ama insanları da kırmamak lazım. Huzursuz olursa insan, neden izlemeye devam etsin? İnsan kendini regüle edebilmeli benim gözümde. Yoksa emeğe saygımız sonsuz, genele hitap etmek kolay iş değildir.

Açıkçası kanalında merak ettiğim için 1-2 kere soru sordum, tersleyince sildim yaptığım yorumları bizzat. 36 yaşında insanım, çocuk gibi fırçaladı beni. Yani o da açıklamamıştı anlattığı ürünün 1-2 noktasını, ben de merak etmiştim. Sinirli yapısı benim çok hoşuma gitmiyor. Bilgilendirici, eğitici, rehber niteliğinde paylaşım yapan insanlar biraz sakin olmalı diye düşünüyorum. Biz de yapıyoruz rehberler ama sakin kalıyoruz. Özellikle forum kültürüne karşı bayağı bir gergin. Forum dediğiniz an yandınız şayet. Yapay zekayı hiç sevmiyor olmama rağmen yapay zekaya sorarım, yine de kendisine bir şey danışmam. Aslında mühendis kendisi ya da bizim beklentilerimizi düşük tutmamız gerekiyor belki de. Benim kendisine naçizane tavsiyem biraz daha sakin kalması. Nihayetinde sponsorluk anlaşmaları var, onu anlıyoruz ama insanları da kırmamak lazım. Huzursuz olursa insan, neden izlemeye devam etsin? İnsan kendini regüle edebilmeli benim gözümde. Yoksa emeğe saygımız sonsuz, genele hitap etmek kolay iş değildir.

Bende canli yayinda bir şey sordum hani guzel soruydu agzinda geveleveyip gecmisti cevap yoktu.

Bende canli yayinda bir şey sordum hani guzel soruydu agzinda geveleveyip gecmisti cevap yoktu.

Hocam RAM konusunda Ayhan hoca var. PSU konularında Andar, Oreki, Yusuf hoca var. Sistem toplamada X99, LH44 gibi deneyimli kişiler var yine. İşte konsol, kulaklık gibi ürünlerde Simon hoca var. SSD desen Caner hoca akıyor zaten. Daha ismini sayamadığım bir sürü deneyimli hoca zaten fazla fazla var. Hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın. Şahsen bana yetiyor forum, ekstra belki Reddit'e göz gezdirir bakarım, yeterli şahsen.

Hocam RAM konusunda ayhan hoca var. PSU konularında andar, oreki, Yusuf hoca var. Sistem toplamada X99, LH44 gibi deneyimli kişiler var yine. İşte konsol, kulaklık gibi ürünlerde simon hoca var. SSD desen Caner hoca akıyor zaten. Daha ismini sayamadığım bir sürü deneyimli hoca zaten fazla fazla var. Hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın. Şahsen bana yetiyor forum, ekstra belki Reddit'e göz gezdirir bakarım, yeterli şahsen.

Bir insanin her konuda tamamen profesyonel olmasi mumkun degil, genelde bir yerde agir basar digerleri hakkinda da da bilgilidir ama ust seviye olmasi icin her şeyiyle bilmesi lazim. RAM de ayhan abiden baskasini tanimam.