Bu 1-2 gün içinde açtığım 3.konu modlar troll sanabilir ancak troll konu değil

Sorum yukarıda mevcuttur mesela

2 tane model karşılaştıralım

RTX 3060 8 GB (Ti olmayan)

RX 6700 XT 12 GB

Bu kartların fiyatı aynı ancak performans olarak 3060 RX 6700 XT'nin yanından geçemez. Size sorum şu: NVIDIA ekran kartlarının IPhone'u, AMD ise ekran kartlarının Xiaomi'si mi yani NVIDIA zengin markası diyenler doğru mu söylüyor?

Link attığım sitelere takılmayın diğer sitelerde de aralarındaki fark aynı fiyat.

NVIDIA avantajı ne ki, hem kalitesiz hem de pahalı ürün satıyor?

Geçen bir tane eleman çıkmış benim işlemci Intel senin AMD benimki daha performanslı diyordu. Ne alaka anlamadım bile. Özellikle bizim ülkemiz için konuşuyorum üstü çok karalanmış bir marka.

AMD ekran kartlarının daha ucuz olmasının sebebi çok basit. Pazar payı.

Ryzen işlemciler ilk çıktıkları zaman tek çekirdek performansı konusunda Intel'den hala daha gerideydi. AMD'nin de buna karşılık bir avantaj sunması gerekiyordu ki insanlar yönelsinler. En büyük avantaj elbette ki fiyatı. Pazar payını arttırdıkça fiyatların nasıl kademeli olarak arttırıldığını da görmüş olduk. İktisat şaşmaz, insan davranışları da şaşmaz.

AMD ekran kartlarının daha ucuz olmasının sebebi çok basit. Pazar payı.

Ryzen işlemciler ilk çıktıkları zaman tek çekirdek performansı konusunda Intel'den hala daha gerideydi. AMD'nin de buna karşılık bir avantaj sunması gerekiyordu ki insanlar yönelsinler. En büyük avantaj elbette ki fiyatı. Pazar payını arttırdıkça fiyatların nasıl kademeli olarak arttırıldığını da görmüş olduk. İktisat şaşmaz, insan davranışları da şaşmaz.

AMD bugün diyelim mükemmel oldu öne geçti uçuyor bunlar zannediyor ki ucuza verecek. O zaman da NVIDIA ucuza verecek AMD fiyatı artacak. Sonra buraya konu olarak tam tersini açacaklar. Bizim millette takım tutar gibi markacılık var.

12VHPWR eger gercekten sorunsuz olsaydi gidip de bunu kabullenip konnektoru guncellemeye calismazlardi ama bana gore hala daha handikapi olan bir guc konnektoru.

Isin ironik tarafi sizin hataniz olmamasina ragmen ureticiler sorumlulugu size kitliyor.

Açıkçası param olsa RX 580 yerine herhangi bir GTX kart kullanabilirim, oyun açtığım zaman NVIDIA kartta yazılım arayüzüne girmeye çalıştığımda kart çöküp sistemi bozmuyor en azından.