Intel XeSS ve DLSS donanımsal, FSR yazılım. FSR'ı NIS ile kıyaslayabilirsin çok istiyorsan. AFMF bence de kötü ama AMD olmasaydı halen daha FG'yi sadece donanım ile mümkün olan bir şey sanıyordun. AFMF işe yarıyor fakat görüntü kalitesi Lossless Scaling'e göre çok kötü.
Hocam FSR sonucunda Dlss'in rakibi olarak geliştirilmedi mi? Ayrıca Nıs, FSR'dan daha iyi. Çünkü o alev efektlerinde oynama yapmıyor.

Öyle bir şey demedim. "Tüm AMD kartlar böyle" dediğin için dedim.
Hocam 7700XT'de de yaşayan gördüm. Bu sebeple genelleme yaptım.

Hocam FSR sonucunda Dlss'in rakibi olarak geliştirilmedi mi? Aynı Nıs, FSR'dan daha iyi. Çünkü o alev efektlerinde oynama yapmıyor.
Yok kimse NIS demediği için herkes DLSS sandı. FSR ile NIS arasında kim galip bilmiyorum ama ikisi de kötü bence. AMD'nin donanımsal bir teknoloji çıkarması lazım artık.

Yok kimse NIS demediği için herkes DLSS sandı. FSR ile NIS arasında kim galip bilmiyorum ama ikisi de kötü bence. AMD'nin donanımsal bir teknoloji çıkarması lazım artık.

Hocam FSR yerine NIS kullanmayı tercih ederim. Ancak sonuçta iki teknolojide çöp. Ayrıca AMD donanımsal bile yapsa pek iyi yapabileceğini sanmıyorum. AFMF 2 gibi onu da batırırlar.

AFMF işe yarıyor fakat görüntü kalitesi Lossless Scaling'e göre çok kötü.
Hocam AFMF 2'yi test ettim Witcher 3'te ve CP77'de hiçbir işe yaramadı. Ayrıca AFMF akıcılık sağlayacağına oyunda İnput Lag yarattı. Bence bu adamlar sadece saf güç içeren ekran kartları yapsınlar .

Son düzenleme:
Hocam FSR yerine NIS kullanmayı tercih ederim. Ancak sonuçta iki teknolojide çöp. Ayrıca AMD donanımsal bile yapsa pek iyi yapabileceğini sanmıyorum. AFMF 2 gibi onu da batırırlar.

Hocam AFMF 2'yi test ettim Witcher 3'te ve CP77'de hiçbir işe yaramadı.
AFMF'nin FPS'sini ayrı bir sayaç ile görebiliyorsunuz. AFMF2'nin de donanımsal olmadığını düşünürsek böyle düşünmek yanlış olur. Önce bir adamlar yapsınlar görelim.

AFMF'nin FPS'sini ayrı bir sayaç ile görebiliyorsunuz. AFMF2'nin de donanımsal olmadığını düşünürsek böyle düşünmek yanlış olur. Önce bir adamlar yapsınlar görelim.
Hocam 200FPS alıyorum ama 50FPS akıcılığı var. Kapatıyorum 200FPS akıcılığı alıyorum.