Neden Apple almalısınız

Her ürünü kalbur üstü. Kötü marka değil. Ben tercih etmem fakat edene de şaşırmam.

iPhone kullanıyorum ama dediklerinizin hepsini Android cihazda da yapıyorum. Eski Android telefonlar berbattı kabul ama 2018 yılından sonra çok hızlı iyileşmeye başladılar. iPhone'u ya kullanmayı seviyorsanız alırsınız ya da ekosistemi için. Pek bir farkları kalmadı zaten.

Hayatım boyunca Apple ürünlerinden uzak durdum, hala da durmaya devam edeceğim. Abartılan markaların başında geliyor Apple.

Asus n50vn laptopuma şarj kablosu ve adaptörü buldum. Internetten bak bakayım kaç senelik laptop.

İfadeler: 199
iPhone ülkemizde gereksiz pahalı. Samsung ya da diğer Android telefonlara yarı fiyatına hatta çok daha aşağısına ulasabiliyorsunuz. Ne zaman ki Android telefonlar ile iPhone'lar aynı fiyat bandına gelir o zaman iPhone alırım. Ancak o zamana kadar Android'den devam.

AirPods çöptür. Bu elemana güvenipte almayın sakın.

38 çekirdek GPU vs 1792 çekirdek GPU. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. Şimdi bu mesaj konu olarak taşınıp "Neden Apple Almamalısınız?" diye kullanıcı incelemesi olsa ne güzel olur.

Karşılaştırma örneğin yanlış ama evet, GPU kas gücü gerektiren şeyler için Mac pek tercih etmem. Metal API rezalet çünkü. Ve Vulkan desteği de yok

Karşılaştırma örneğin yanlış ama evet, GPU kas gücü gerektiren şeyler için Mac pek tercih etmem. Metal API rezalet çünkü. Ve Vulkan desteği de yok

Örneğin yanlış olduğunu biliyorum, konuda hiçbir inceleme olmaması ve herkesin zaten bildiği Türkiye servis sorununun Apple süper bi marka diye konu açmaya bahane olmasından ve konu dışına açmamasından ironi yapmak için attım.

İfadeler: 001
Sadece kendi deneyimlediğim kısımlardan bahsettim. Diğer markalarda hep sorun yaşadım ve Apple'da yaşamadım hepsi bu. Olur da Apple ile de bu rezaletleri yaşarsam zaten Apple'dan da uzak dururum babamın markası değil ya. Ama şu ana kadar başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Yani aradığım mt dalga geçer gibi "ben üretici olarak 5 yaşındaki ürünümün arkasında durmam ne halin varsa gör" dedikten sonra o ürünü asla kullanmam. Bunu Apple deseydi o zaman Apple da kullanmazdım ancak bunu Asus dedi o yüzden Asustan uzak duruyorum. Telefon konusu da aynı şekilde. Daha önce superonline ile de benzer bir durum yaşamıştım anında iptal ettim bir daha da superonline kullanmam, kimseye de önermem. Şu an ISS olarak millenicom kullanıyorum gayet memnunum yeri gelirse bunu da övebilirim. Biri superonline derse o zaman da ona neden uzak durduğumu söylerim ki başka bir forumda tam olarak böyle bir konu yazmıştım.

Ayrıca niye böyle bir komplekse giriliyor anlamadım. Şu rezaleti yaşayana kadar defalarca Asus övdüm hiç bu şekilde tepki almadım artık övmem. Yani apple almak ya da almamak bir sembol değil. Alıp almamak tabii ki kişinin ihtiyaçlarına kalmış ancak kullanıcının ihtiyacına cevap veriyorsa alması normal ya da o kullanıcıya hitap etmiyorsa almaması da normal neden bunu radikal bir şekilde illa almak ya da illa alamak lazım şeklinde ayırıyorsunuz ki? Sadece kendi kullandığım ürünlerden memnun kaldığımı belirttim hepsi bu. Ayrıca kullandığım tüm ürünlerde önce apple olmayan ürünleri alıp hayal kırıklığına uğradıktan sonra apple geçtim. Yani PC ve Mac kullanıp ya da android ve iOS kullanıp AirPods vs jbl kullanıp bu sonuca vardım. Apple ürünleri kullandıktan sonra yenisini alınca da apple almaya karar verdim hepsi bu.

Zaten radikal bir şekilde apple alın herkes apple alacak diğerleri çöptür demiyorum bunu niyeyse hiç apple kullanmamış apple karşıtları savunuyor. Zaten oyuncular almasın ya da Mac sistemi sevmeyenler almasın herkes ihtiyacı neyse onu alsın diyorum ama apple işinizi görecekse alın yok görmeyecekse zaten niye alasınız ki?

Ben kullanıp memnun kaldığım üründen memnuniyetimi ve aynı şekilde kullanıp memnun kalmadığım üründen de memnuniyetsizliğimi dile getirdim. Apple kullanmamakla ilgili yazıyı da kullanmış olup da memnun kalmayan yazarsa gayet güzel ve bilgilendirici olur neden olmasın? Ama hiç apple kullanmayıp da sırf haterlık yapmak adına şöyle çöp böyle çöp demek pek mantıklı değil gibi geliyor. Kullanmadığım hiçbir ürünü kötülemedim. Yazımda sizin kadar agresif bir tavır kullanmadım lütfen siz de kullanmayın.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…