Bakü'de 2 hafta geçirmiş birisi olarak Azerbaycanlı kardeşlerimizin bu tavırlarının komik ve aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin olmayan ekonomisi bile onların ekonomisinden daha iyi, bu bir gerçek. Kazandığımız para onları 2'ye katlarken genel anlamda baktığımızda daha ucuzuz.

Güzel Azerbaycanlı dostlarım önce kahve içecek para biriktirsinler sonra konuşsunlar. Bakü'de 1 bardak kahveye 180 lira para verebilecek öğrenci çok görmedim nedense.

İşin diğer boyutunda da Azerbaycanlı kardeşlerimin bindikleri arabalar bizimle kıyaslanamaz bile, uçuk fiyat farkları var. Reisimiz arabaları bizim bir taraflarımıza sokmayı çok seviyor. Ayrıca bol bol petrolleri olduğu için akaryakıt konusunda da yarı yarıya daha ucuzlar. Bolt gibi uygulamalarla da şehrin her yerini görece ucuza taksiyle gezebiliyorsunuz. Ortalama 100 liraya şehirde çok rahat taksiye binebilirsiniz.

Aynı durum telefonlar için de geçerli diyebilmek isterdim ama Azerbaycanlı kardeşlerimde telefonlar bize göre daha ucuz olsa da ceplerinde 5 kuruş olmadığı için bize göre lüks telefon kullanım oranları çok daha düşük.

Ayrıca kendileri kültür olarak da çok ilginç. Kütahya'da, Eskişehir'de, İzmir'de gördüğüm gibi çıplak gezen kızları Bakü'de hiç göremedim. İnsan gibi giyinmeyi tercih ediyorlar. Kapalı kadın da aşırı nadir. Bizim gibi iki uçta yaşamıyorlar. Oruç da tutmuyorlar.

Alttakine çok güldüm ne alaka? Bu arada aynılarını Instagram’da görmüştüm demek bu yüzden. Başlatan Azerbaycanlılar mı?
Bilmiyorum ki :D

Karsima ciktiginda ilgilenmiyoruma basiyorum ben. Yorumlar ve postlar cok kasinti ve komik duruyor. Kesfetimi daha guzelaraba videolari susleyebilir.

Bilmiyorum ki :D

Karsima ciktiginda ilgilenmiyoruma basiyorum ben. Yorumlar ve postlar cok kasinti ve komik duruyor. Kesfetimi daha guzelaraba videolari susleyebilir.
Her şey bu şahıs yüzünden başladıysa, iyi bir sövmek lazım buna. Tabii bundan fırsat bilip bunu devam ettirenler de kâfi.

Bana göre eğer bir suçlu aranacaksa bu "türklerdir" birkaç azeri arkadaşım olmuştu geçmişte onlara bir şey verirsen karşılığını alırsın. Ama sende sıkıntı varsa (ki her şeyde bu böyle) sabır da bir yere kadar.