SiberSasi

Becerikli
Arkadaşlar geçen gün bilgisayarımdaki silinmeyen uygulamayı silebildim önceden ama neden çok kafaya takıyorum? Bi' keresinde de rüyamda bilgisayarıma virüs bulaştığını görmüştüm. Korkudan uyanmıştım. Sence neden bunlar oluyor? Gerçekten bilinç altımda bir sorun mu var? Yoksa psikolojim mi bozuk?

Bunlar bilinçaltında bir sorun olacağı anlamına gelmez; daha çok kaygı ve kontrol ihtiyacının yansıması. Eğer bu kaygılar günlük hayatını etkiliyor, uykunu bozuyor veya sürekli tekrar ediyorsa (ki öyle gibi duruyor), bir psikologla konuşmak rahatlatıcı olabilir. Sen bir tek bilgisayarını mı bu kadar kafaya takıyorsun?

Arkadaşlar geçen gün bilgisayarımdaki silinmeyen uygulamayı silebildim önceden ama neden çok kafaya takıyorum? Bi' keresinde de rüyamda bilgisayarıma virüs bulaştığını görmüştüm. Korkudan uyanmıştım. Sence neden bunlar oluyor? Gerçekten bilinç altımda bir sorun mu var? Yoksa psikolojim mi bozuk?

Bilgisayar kullanmaya yeni mi başladın? Bende ilk zamanlar korkuyordum :) ama şu an umurumda olmaz.