Tabii ki kredi kartlarımı ve banka kartlarımı insanlar arayıp iptal edebilsin diye.
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Tabii ki kredi kartlarımı ve banka kartlarımı insanlar arayıp iptal edebilsin diye.
Onu özel bankalar da yapmıyor mu?
Yapıyor. Hatta @Recep Baltaş'ın İş bankası ve EnPara'sı iptal edilmiş.
Talent
Uzman
Universite ogrencisi olmama rağmen Akbank kullanıyorum. Insan evladi en azından genckart da para göndermeye öğrencilerden komisyon almamalı. Üniversiteli Akbank'li programı ile oyun alışverişlerinde, İstanbulkart yuklemelerimde ve dijital platformlarda hep %50 geri aliyorum. Ayrıca para göndermeye de komisyon vermiyorum.
Ömer_Yeter
Yetkin
Universite ogrencisi olmama rağmen Akbank kullanıyorum. Insan evladi en azından genckart da para göndermeye öğrencilerden komisyon almamalı. Üniversiteli Akbank'li programı ile oyun alışverişlerinde, İstanbulkart yuklemelerimde ve dijital platformlarda hep %50 geri aliyorum. Ayrıca para göndermeye de komisyon vermiyorum.
Reşit olduğumda bende bu tarz bankalara yöneleeğim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Evime 100 metre mesafede Halkbank var diye Ziraat kullanıyorum. Bunun dışında Süper Şube müşterisi olduğum için %50 EFT indirimi var. Bunların dışında kurum ödemeleri için var, başka ne için o ATM kuyruğu çekilir ki?
Sadece ATM olsa gene iyi. 18 yaş altı kart alabilmek için şube sırası bekledim 15-20 dk
Sadece ATM olsa gene iyi. 18 yaş altı kart alabilmek için şube sırası bekledim 15-20 dk
Ek olarak şube çalışanları sanki işlerini babalarının hayırlarına yapıyormuş gibi davranıyorlar. Geçen bir işlem için kadının telefon konuşmasının bitmesini bekledik, telefonda dedikodu yapıyordu.
RoaringLion
Üstün
Devlet kullanmıyorum diye bir şık da olmalıydı.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-