Neden devlet bankasını tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    30
Universite ogrencisi olmama rağmen Akbank kullanıyorum. Insan evladi en azından genckart da para göndermeye öğrencilerden komisyon almamalı. Üniversiteli Akbank'li programı ile oyun alışverişlerinde, İstanbulkart yuklemelerimde ve dijital platformlarda hep %50 geri aliyorum. Ayrıca para göndermeye de komisyon vermiyorum.

Universite ogrencisi olmama rağmen Akbank kullanıyorum. Insan evladi en azından genckart da para göndermeye öğrencilerden komisyon almamalı. Üniversiteli Akbank'li programı ile oyun alışverişlerinde, İstanbulkart yuklemelerimde ve dijital platformlarda hep %50 geri aliyorum. Ayrıca para göndermeye de komisyon vermiyorum.

Reşit olduğumda bende bu tarz bankalara yöneleeğim.

Evime 100 metre mesafede Halkbank var diye Ziraat kullanıyorum. Ayrıca Süper Şube müşterisi olduğum için %50 EFT indirimi var. Bunların dışında kurum ödemeleri için var, başka ne için o ATM kuyruğu çekilir ki?

Evime 100 metre mesafede Halkbank var diye Ziraat kullanıyorum. Bunun dışında Süper Şube müşterisi olduğum için %50 EFT indirimi var. Bunların dışında kurum ödemeleri için var, başka ne için o ATM kuyruğu çekilir ki?

Sadece ATM olsa gene iyi. 18 yaş altı kart alabilmek için şube sırası bekledim 15-20 dk

Sadece ATM olsa gene iyi. 18 yaş altı kart alabilmek için şube sırası bekledim 15-20 dk

Ek olarak şube çalışanları sanki işlerini babalarının hayırlarına yapıyormuş gibi davranıyorlar. Geçen bir işlem için kadının telefon konuşmasının bitmesini bekledik, telefonda dedikodu yapıyordu.