1 kurs bitiren adamla 4 sene lisans ve yüksek lisans yapan adamın aynı olduğunu ciddi ciddi düşünmüyorsunuzdur heralde.Bilgisayar başında oturarak para kazanılabilen, kolay bir meslek olduğu için. Siz de Udemy'den bir kurs alarak 1 haftada yazılımcı olabilirsiniz. Lisans, yüksek lisans yapanlara bakmayın; onlar tatmin olmayı sevdikleri için zor yolu seçiyorlar.
Hobi amaçla yapan da var tabii ki ama dediğin gibi, herkes yazılıma yöneliyor diye bir şey yok. Abartı bildiğin.Ben herkesin is amacli yoneldigini dusunmuyorum hobi olarak da yapilabilen bir sey cunku.
Muhtemelen teknoloji odaklı bir forum olduğumuzdan dolayı bize öyle geliyordur mesela okulumda benden başka okumayı düşünen yoktu.Hobi amaçla yapan da var tabii ki ama dediğin gibi, herkes yazılıma yöneliyor diye bir şey yok. Abartı bildiğin.
Merak etmeyin, diş kazanamayan kızlar çok yazıyor.Muhtemelen teknoloji odaklı bir forum olduğumuzdan dolayı bize öyle geliyordur mesela okulumda benden başka okumayı düşünen yoktu.
Ne yapayım diş kazanamayan kızlar yazıyorsaMerak etmeyin, diş kazanamayan kızlar çok yazıyor.
Kimse hicivden de mi anlamıyor yahu?1 kurs bitiren adamla 4 sene lisans ve yüksek lisans yapan adamın aynı olduğunu ciddi ciddi düşünmüyorsunuzdur heralde.
"(!)" falan olmadığı için anlayamadım hocam yoksa sizden o cümleyi beklemezdim zaten
O da olabilir. Benim okulumda da ben dahil 1-2 kişi dışında yazılım okumayı düşünen yok.Muhtemelen teknoloji odaklı bir forum olduğumuzdan dolayı bize öyle geliyordur mesela okulumda benden başka okumayı düşünen yoktu.
Ben de beklemiyordum hatta bayağı diziyordum o yorum hakkında ama sonra o mesajı görünce sildim"(!)" falan olmadığı için anlayamadım hocam yoksa sizden o cümleyi beklemezdim zaten![]()