@Silinen üye, oyuna, performansa göre hayır değil. Örneğin AAA oyun oynarken FPS'yi bir miktar düşürdüğümde hemen etki ediyor. Bir de fan ayarını aşağı çekince güç limiti de düşüyor. Doğal olarak performanstan da ödün veriyoruz. Sorun yok çünkü zaten yeterli performansı veriyor her türlü. Bir de cihaz gerçekten ısınan bir cihaz değil. Sadece CapCut'ta aşırı aşırı ısınıyor.

Bende yazın işe girip HP Victus laptop almak istiyordum. Yazık oldu.
Başka marka al haha ne olacak ya :)
Nitro 5'lerin fanları sadece ses yapmaya yarıyor gördüğüm en kalitesiz fan ve blok yapısına sahip işlemciyide limitsiz bıraktıkları için iyice saçmalıyor cihaz mümkünse sıvı metalli yeni seriyi tercih etmek lazım dediğiniz gibi. 7200 RPM'de 90-95 derecelerde uçak motoruyla kimse oynamak istemez.
Stok macun için dediğniz şey doğru, fakat PTM7950 ile buz gibi çalışıyor benim cihazım eskisine göre daha da sessiz. Derece / Fan RPM dengesini ben de beğenmiyorum ama cihazın stok macunu burada asıl sorun teşkil eden eleman.

@Silinen üye, oyuna, performansa göre hayır değil. Örneğin AAA oyun oynarken FPS'yi bir miktar düşürdüğümde hemen etki ediyor. Bir de fan ayarını aşağı çekince güç limiti de düşüyor. Doğal olarak performanstan da ödün veriyoruz. Sorun yok çünkü zaten yeterli performansı veriyor her türlü. Bir de cihaz gerçekten ısınan bir cihaz değil. Sadece CapCut'ta aşırı aşırı ısınıyor.
Aynen, şimdi anladım. Ve mantıklı buldum aslında.

4060 - 7640HS bebeğim Victus'um hâlâ bu sorunu yaşamadı, konuyu tam okumadım ama bu işlemcide görülme zamanı uzun herhalde ya da tahmini bir süre var mı? Bu yıl ağustos ayında 2.yılı bitirmiş olacağız.

4060 - 7640HS bebeğim Victus'um hâlâ bu sorunu yaşamadı, konuyu tam okumadım ama bu işlemcide görülme zamanı uzun herhalde ya da tahmini bir süre var mı? Bu yıl ağustos ayında 2.yılı bitirmiş olacağız.
Satış oranlarına göre başınıza gelme ihtimali düşük elbette umarım sorunsuz devam edersiniz. İhtimal olduğu ve ilerleyen süreçlerde daha da fazla olmayacağının garantisi olmadığı için pek Victus 16 23/24 modelleri önerilmemeli.
Kararım kesinleşti arkadaşlar. Ben artık bu markayı önermiyorum.
Niye hocam ne gelişme yaşadınız?

Niye hocam ne gelişme yaşadınız?
Sorun orada zaten. Gelişme yok. Resmi bir açıklama yok. Bana çözüm buldunuz mu şeklinde soranlara verebileceğim kesin bir çözüm hâlen yok.

Garantiden şansınızı deneyin yazıp geçmeye başladım artık ve HP'den çok biz bu konuyla ilgileniyormuşuz gibi hissediyorum artık.

08.10.2025:

İlk mesajın içeriği güncellenmiştir.

Son düzenleme: