Ben kahve içerken kendi kendime konuşmayı denedim, pek de eğlenceli olmuyor
Şaka maka arkadaşlıklarınızda belirli sınırlar olduğu süreç bu sorunları yaşamazsınız. Örneğin, ileride güven sorunları yaşamaktan mı korkuyorsunuz? Güven gerektiren iş yapmayın o zaman.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Cımbızlayarak sorgulamak kişiye pek bir şey katmıyor, eksi diyebileceğimiz yönleri düşünürken artı diyebileceğimiz yönleri de düşünmek lazım.
Ayrıca konudan pek sapmak istemiyorum ama kendi kendine konuşan insanların daha zeki olduğunu bilim adamları araştırmıştı sanırım.
Hocam benim bildiğim bu YouTube Shorts sigma grindset videolarının metni. Bu şekilde akıllılık ölçmek bir yanlış olur bence.
Thanos
Üstün
Olabilir hocam, bende pek hatırlamıyorum dediğim gibi.Hocam benim bildiğim bu YouTube Shorts sigma grindset videolarının metni. Bu şekilde akıllılık ölçmek bir yanlış olur bence.
Bruhistan
Başarılı
Abi kendi kendine konuşmak başka şey şizofreni başka şey. Şizofrenilik olmayan varlıklarla kafadan kurduğun karakterleri gerçek zannetmek olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmak var olmamış olayları insanları olmuş gibi zannetmek şizofreniliktir.
Balitorius
Uzman
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Düşünmeye çalışacağım.
Thanos
Üstün
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Düşünmeye çalışacağım.
Bu düşünme zarfında çok da yalnız kalmamaya çalış, çok fazla insan da iyi değil, hepsi denge de olmalı birinden biri aşırı fazla veya az olursa keçileri kaçırabilirsiniz. İyi sosyaller.
RockyHighway79
Üstün
Sosyal varlıklarız kankacım ondan.