Üstünde çalıştığım projelerden kaynaklı Linux'a geçmiştim. Bu seferde çok alıştım diye çıkamıyorum. Daha akıcı geliyor Windows'a kıyasla. Ben ne açılış süresinden, ne ram azlığından kullanıyorum. Açılış süresi Windows'la aynı bende. Ram kullanımında da benim açımdan çok farklı değiller. Fedora KDE Spin kullanıyorum Plasma 6 ile. Yeni açtım bilgisayarı, tarayıcı da 5 sekme açık;
Ha benim çok umurumda değil, ayrı mesele.
Aynı sorular, aynı konular... Bikmadiniz mi? Altı üst açık kaynak kodlu bir kernelin dağıtımını kuruyorsunuz. Abartmayın Allah aşkına cidden bikiyor insan.
Aynı sorular, aynı konular... Bikmadiniz mi? Altı üst açık kaynak kodlu bir kernelin dağıtımını kuruyorsunuz. Abartmayın Allah aşkına cidden bikiyor insan.
Kategoriyi engelleyebilirsin, bakmayabilirsin. Aynı konuyu tekrar konuşmak isteyen, istediği kadar konuşur. Hakaret etmediler ya size. Gelip sitem etmenin bir anlamı yok.
Aynı konunun açılması bence de saçma, önceki mesajda söylediğiniz "Altı üst açık kaynak kodlu bir kernelin dağıtımını kuruyorsunuz." sözle sanki Linux kullanıcılarına karşı birisiymişsiniz gibi algılamıştım. O yüzden sorgulamıştım. Yoksa ben de size hak veriyorum. Önerilerde daha birkaç günlük konu bile aynı konunun açılması tabi ki de saçma.
Forumda Recep abiye bile neden Linux kullanmıyorsunuz diye konu açıldı, forumdaki Linux kullanıcıları bazen aşırıya kaçabiliyorlar bence.